Teroare la grupa pregătitoare. Polițiștii din Brașov au intervenit de urgență după ce un copil a început să-și terorizeze colegii. Micuții au ajuns acasă plini de vânătăiIPJ Brașov a transmis că efectuează verificări într-o şcoală din municipiu, după ce în mediul online au circulat în klegătură cu un elev de la o clasă pregătitoare care îşi bate colegii. Unii dintre micuți au ajuns acasă plini de vânătăi. Părinţii au depus sesizare la conducerea unității de învățământ încă din prima săptămână a anului şcolar, fără a primi răspuns, pe motiv că nu a trecut termenul legal.

In articol:

„În urma apariţiei în mediul online a unor articole privind o situaţie semnalată la o şcoală gimnazială din municipiul Braşov, vă comunicăm următoarele: La data de 29.09.2023, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară Braşov s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Paralel cu desfăşurarea activităţilor poliţieneşti specifice în astfel de cazuri, s-a stabilit cu directorul unităţii de…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema