Tensiune mare la Cluj după ce Cristi Balaj a anunțat că CFR s-ar putea muta pe Cluj Arena


CFR Cluj va trebui să se mute de pe arena Dr. Constantin Rădulescu. Campioana va trebui să își găsească o nouă casă, pentru că stadionul echipei va trece printr-o schimbare de gazon.

Tensiue mare la CFR: echipa ar putea juca pe Cluj Arena

Din cauza unei ciuperci, gazonul s-a deteriorat și va fi nevoie de schimbarea lui. Vestea vine în cel mai nepotrivit moment pentru CFR, echipa fiind într-o perioadă nefastă. Mai mult, Dan Petrescu este în pericol de demitere.

Varianta ideală este Cluj Arena, însă Cristian Balaj este sceptic din cauza tensiunilor care s-ar putea crea între feroviari și fanii lui ”U” Cluj.

„În trei săptămâni vom avea gazonul bun pentru a putea juca meciurile acasă. Doar partida cu Petrolul îl vom disputa în altă parte. Nu știu unde vom juca, pentru că este situația sensibilă cu Cluj Arena. Suntem clubul care în România plătește cele mai mari taxe către stat. Nu am discutat intern această situație, mi s-ar părea corect să facem o cerere, să vedem cum va fi. Nu vrem să jucăm pe Cluj Arena cu orice riscuri”, a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro.

Dan Petrescu, pe ”făraș” la CFR

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj. ”Bursucul” nu mai mulțumește pe nimeni la echipa ardeleană, iar conducerea se gândește la plecarea lui. Deși i s-au făcut toate poftele, Dan Petrescu nu are rezultate pe măsură, iar schimbarea lui devine inevitabilă.

Umilințele din Europa League nu mai sunt suportate de fanii și conducerea CFR-ului. Cristi Balaj și Neluțu Varga analizează varianta demiterii antrenorului român, mai ales că, după meciul cu Sivasspor, terminat cu victoria turcilor, scor 1-0, dar și înaintea duelului cu Universitatea Craiova, câștigat de Campioana României cu 2-0, suporterii i-au cerut demisia.

„Aşa este, la final i-au cerut demisia. Din cauza rezultatului, sau a unor rezultate, probabil şi calitatea jocului. Un stil de joc cu care Dan Petrescu a adus trofee. Vina este împărţită. Vom analiza ce vom face în continuare.

CFR a dat dovadă de înţelepciune, de răbdare, nu se mai iau decizii la clar. Aşa e o normalitate. Doar că vom analiza, niciodată nu facem aceste lucruri după joc. Vom vorbi şi cu el şi vedem ce decizii vom lua. Ideea e că vrem să avem rezultate mai bune, un joc mai spectaculos, să aducem mai mulţi suporteri în tribună. Sunt convins că dacă la Timişoara, sau Rapidul, sau Craiova, ar fi avut rezultatele pe care le-a avut CFR Cluj, chiar şi cu un asemenea joc, stadionul ar fi fost plin” a declarat Cristi Balaj.

Rezultatele și programul CFR-ului în Conference League

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani 1-1 (deplasare)

Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor 0-1 (acasă)

Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga (deplasare)

Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga (acasă)

Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor (deplasare)

Runda 6: 3 noiembrie, 19:45:  Ballkani (acasă)

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ilinca Vandici a vrut să semneze cu Antena 1! Alina Pușcaș a umilit-o la maxim, însă. Ce s-a întâmplat între cele două

Urmatoarea stire

Lira sterlină a atins cel mai scăzut nivel din ultimii 37 de ani. “Cred că suntem deja într-o recesiune”

Stiri pe aceeasi tema