Tendințele în amenajarea interioară pentru 2023 – cum să îți decorezi casa în mod modern și stilat


Tendințele în materie de design interior pentru 2023 sunt vaste și variate. Dacă ți-ai propus să-ți reamenajezi locuința, sau poate abia te-ai mutat și vrei să reconfigurezi spațiul, trebuie să fii la curent cu tendințele din acest an. Vestea bună este că ies la suprafață culori, texturi și materiale moi care se pliază perfect pe starea ta de spirit. Acasă este locul în care petrecem cel mai mult timp, ne deconectăm de la tumultul cotidian și ne încărcăm bateriile. Cum altfel am putea face asta dacă nu am avea un spațiu care să ne asigure tot confortul și să ne însenineze zilele libere? Îți prezentăm cele mai importante tendințe în amenajarea interioară pentru anul 2023. Tot ce trebuie să știi despre decorul locuinței tale într-un stil modern! Vezi ce ți se potrivește mai bine din tot ceea ce se poartă!

Candelabre cilindrice și din aluminiu

Sunt la mare căutare candelabrele care se inspiră din forme alungite și lasă lumina să pătrundă discret în încăpere. Sunt considerate jucăușe, flexibile și rafinate, corpuri de iluminat statement care pot fi folosite atât ca element funcțional, cât și decorativ. Sunt ideale atât pentru dormitor, cât și în camera de zi. Tot la capitolul corpuri de iluminat, află că sunt la modă lustrele din aluminiu. Acest metal ușor de reciclat poate fi transformat în unele dintre cele mai râvnite obiecte de design, ca parte a unei mișcări mai ample a designerilor de a reevalua mijloace mai durabile. Formele elegante și minimale pun în valoare frumusețea purității materialului, creând un fundal perfect pentru reflectarea luminii.

Tendințe în amenajarea interioară pentru 2023: Se poartă auriul 

Strălucitoare ca apusurile de soare, această nuanță plăcută, caldă și inaltă, conferă locuinței tale o notă de lux. Poți opta pentru mobilă aurie, scaune, tapet, sau mici obiecte decorative care să aducă spațiului un plus de eleganță. Alege o oglindă cu rama aurie, sau un tablou în același gen și vei vedea diferența de stil. 

Gresia și faianța vintage

Estetica de inspirație vintage este mai populară ca niciodată. Anul acesta specialiștii în materie de design interior vorbesc despre o abordare puternică a tendințelor în materie de gresie pentru baie. Plăcile decorative sunt cea mai mare tendință a momentului, pentru că oferă posibilitatea de a crea un spațiu creativ și personal. „Căutați patina și culorile care le reflectă pe cele ale plăcilor originale recuperate. Folosiți-le independent sau asociați-le cu gresie de o singură culoare pentru o estetică mai discretă”, este sfatul lui Richard Fox, designer senior la Ripples.

Tendințe în amenajarea interioară pentru 2023: Covoarele asimetrice

Sunt ideale pentru camera de zi, mai ales dacă au un imprimeu atrăgător, geometric, abstract sau floral. Dacă optezi pentru o variantă curbată, geometrică sau unghiulară, nu-ți fie teamă să-ți dai…

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema