Temutul lider interlop Marius Stripăru, implicat într-un incident violent, în închisoare, după ce s-a luat la bătaie cu trupele de mascațiTemutul lider interlop sibian Marius Crăciun, zis Stripăru, a fost implicat, recent, într-un incident violent care s-a produs în curtea Penitenciarului Craiova, după ce s-ar fi încăierat cu mai mulți luptători din cadrul grupei de intervenție rapidă. Bărbatul a fost considerat mâna dreaptă a lui Ion Clămparu și este închis în România din noiembrie 2019, când a fost extrădat din Franța.  

Originar din Sibiu, Marius Crăciun a fost asociat de autoritățile din România cu Ion Clămparu, românul care, la începutul anilor 2000, reușise să controleze cu autoritate piața prostituției de la periferia Madridului.

Poreclit Stripăru, Crăciun nu ar fi acționat, însă, numai în Spania. Acesta era condamnat în țară, de Curtea de Apel Alba Iulia, la 8 ani de închisoare pentru trafic de droguri și era cunoscut ca lider al unei grupări din Sibiu, care era specializată în infracțiuni cu violență. După o perioadă în care a stat ascuns în…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema