Temperaturi neobișnuite în decembrie, în România! Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâniÎn următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, anunță, vineri, meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo săptămâna 19 – 26 decembrie 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. 

Prognoza meteo săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte și local în sud- est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Prognoza meteo săptămâna 2 – 9 ianuarie 

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile. 

Prognoza meteo săptămâna 9 – 16 ianuarie 

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. 

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Universitatea Harvard numește prima femeie de culoare la conducerea prestigioasei instituții. Cine e Claudine Gay

Urmatoarea stire

Gref și Nabiullina nu au reușit să-l convingă pe Putin să nu invadeze Ucraina, la începutul lui 2022

Stiri pe aceeasi tema