Temperatura a scăzut sub 0 grade Celsius! Prima valoare negativă a sezonului, înregistrată în România


Miercurea-Ciuc este prima localitate din România în care temperatura a scăzut sub zero grade Celsius. Aceasta fiind cea mai scăzută temperatură din România, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează ziare.com.

Temperaturi fără precedent, într-o localitate din România

Meteorologul Adela Mitea, de la Centrul Regional Sibiu, precizează că valoarea de minus 2,5 grade Celsius a fost consemnată la ora 6 și 50 minute.

„S-au înregistrat temperaturi negative şi la Joseni, unde au fost minus 0,4 grade Celsius, precum şi la staţia de munte Bucin, unde a fost consemnată aceeaşi valoare. Zilele trecute au mai fost înregistrate temperaturi negative, de minus 0,2 grade, la Joseni sau Bucin.

Conform Adelei Mitrea, scăderea de temperatură s-a produs pe un fond de cer senin şi o masă de aer rece venită din nordul continentului. La Miercurea-Ciuc a căzut şi brumă”, arată sursa citată.

Cea mai scăzută temperatură a zilei de 25 septembrie, la Miercurea-Ciuc, s-a înregistrat în anul 1992 şi a fost de minus 4,8 grade Celsius.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Horoscop 25 septembrie 2022. Luna nouă intră în zodia Balanță

Urmatoarea stire

Client E.On trimis să se programeze telefonic deși sala de așteptare era goală. ”Am sunat și mi-a răspuns bărbatul cu care am vorbit fizic”

Stiri pe aceeasi tema

Au dovedit că sunt salvatori europeni

„Celebrăm astăzi curajul, devotamentul şi tenacitatea celor care salvează vieţi şi pun umărul la reconstrucţia comunităţilor locale. De…