Telegram controlat de ruși. Twitter controlat de americani. TikTok controlat de chinezi (2)Ce zici tu de pe frontul din Ucraina? Ce zici tu de pe frontul din Siria? Ce zici tu de prin Africa, aia plină de macete însângerate și de beregate tăiate? Hai mă leși? Unde-ai văzut tu că rușii au cucerit Kievul? Pe Telegram? Unde-ai văzut tu că iar a câștigat alegerile Joe Biden? Pe Twitter? Unde ai văzut tu că ea, China, e cea mai deșteaptă țară din lume și cea mai puternică? Pe TikTok?

Hai sifon, frate, ai luat pleazna! Știi ceva, șterge-ți toate conturile, frate, șterge-le, dă-le-n mă-sa și hai să hoinărim pe unde încă om mai putea hoinări că ne bagă iar ăștia pe certificat de circulație digitală globală și s-a dus dracului libertatea noastră! Care libertate, urlă Bebe de la Arsenal, Bebe care tocmai s-a înscris la PSD și urlă că PSD o să câștige alegerile și că Ciolacu o să fie musiu president, cu tron de aur, tronul de aur șparlit de la Becali. Unde scrie asta? Pe Telegram? Fals, nene!

Pe Telgram scrie că George Simion cu tot cu AURUL lui o să ne fie președinte și-o să ne tragă pe toți de urechi când o să-i vină lui mai bine, așa să știi. Ba tu ești prost, strigă Gore de la Muzeul Literaturii Române, Gore, bodiguardul de noapte, că el e mai cu moț, mai citit decît noi, știrea cu Georgică Simion a băgat-o o curviștină pe TikTok, una care e moartă după Georgică, îndrăgostită, amoreză bestială! Eu le zic la mișto că asta scrie pe Twitter! Dar de Cioloș unde scrie? Scrie ceva, ceva pe Facebook! Și pe Instagram ce scrie?

Pe Instagram nu scrie despre Cioloș. Acolo scrie Smile cu gagicuțele lui. Aha, boșorogii au rămas pe Facebook. Dar rușii de la Telegram nu se au pe bune cu chinezii de la TikTok, vrea să știe Iustin, ăla, mă, Iustin, care era stropitoare la Miliție. Nu, mă, Iustin ăla a mierlit-o de mult, ăla de-a pus tricoloru’ găurit pe Comitetul Central în 1989! Du-te băi, asta a scris cândva Evenimentul Zilei, băi, când ziarul era de hârtie!

Stiri pe aceeasi tema