„Tatăl meu nu a avut o meserie care să aibă legătură cu muzica”Alina Sorescu nu traversează chiar cea mai fericită perioadă din viața ei, dat fiind că a trecut printr-un divorț cât se poate de dificil de Alexandru Ciucu. Presa a pus toate reflectoarele pe ei, iar articolele au curs pe tot internetul, dat fiind că aceasta a fost o despărțire pe care nimeni nu a prevăzut-o. Vedeta a fost invitată la matinalul „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. Aceasta a dezvăluit că el a jucat un rol extrem de important în educația ei și că îi datorează foarte multe lucruri pentru ceea ce este azi.

Citește și: Alina Sorescu, veste uriașă! Lângă ce bărbat stă la un an de la despărțirea de Alexandru Ciucu: „Mă încarcă cu putere și energie să merg mai departe”

Așadar, Alina Sorescu a povestit cu drag despre părintele ei, despre care a spus că a ajutat-o și i-a fost alături în fiecare clipă. Aceasta a mai povestit că tatăl ei a susținut-o și a îndrumat-o către vocația ei, ajutând-o să își potențeze la maximum talentul și să își îndeplinească visele.

Ce relație a avut Alina Sorescu cu tatăl ei

„Tata este ajutorul meu și este până la urmă cel mai bun exemplu pentru părinții copiilor mei (n.r.copiii din trupa „Picii lui Sorească”), de părinte care și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat. Și am nevoie de ajutor logistic pentru că nu e ușor. Tatăl meu nu a avut o meserie care să aibă legătură cu muzica. Tată a fost cartograf. Și mama la fel”,  le-a împărtășit Alina Sorescu lui Greeg și Cosmin Cernat.

Și în urmă cu mai multe zile, aceasta a subliniat cu o altă ocazie faptul că tatăl ei este un real sprijin.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum.Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”, a declarat Alina Sorescu pentru ego.ro.

Alina Sorescu a mai dezvăluit detalii despre experiența unică pe care a avut-o cu unul dintre cei mai mari artiști din Italia din întreaga lume. Internauții s-au convins deja că ALina Sorescu este extrem de talentată și muncitoare atunci când vine vorba despre meseria ei. Tocmai din acest motiv artista are o bază solidă de fani care o apreciază și o susțin în orice situație. A fost pus în discuție celebrul cântăreț Al Bano și concertul organizat de acesta pentru a aniversa 80 de ani de viață.

„A fost un concert fabulos, o atmosfera incredibilă. Lumea…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema