Țara unde primești bani să o vizitezi. Totul este pe bune, de ce s-a luat această decizieȚi-ai propus să mergi în concediu, dar nu știi ce destinație să alegi? Află mai jos care este țara unde primești bani să o vizitezi. Nu, nu este o glumă. Decizia autorităților face parte dintr-un proiect ce are ca scop creșterea numărului de călători, în contextul în care turismul a suferit pierderi semnificative din cauza restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus.

Care este țara unde primești bani să o vizitezi în 2023

Sectorul turismului a fost profund afectat de restricțiile impuse în pandemia de coronavirus, cu scopul limitării răspândirii bolii. Odată cu eliminarea măsurilor cu pricina, călătoriile au revenit în prim-plan. Totuși, o serie de crize, printre care și cea economică, s-au suprapus, conducând la creșterea tarifurilor aeriene.

Nu mulți sunt românii care își permit să plece în vacanțe pe distanțe lungi. Vestea bună este că există țări care fac totul pentru a încuraja vizitatorii să călătorească în regiune, bineînțeles cu scopul de a-și stimula economiile. Una dintre acestea este Taiwanul, ale cărei autorități vor oferi recompense în bani călătorilor.

Premierul taiwanez Chen Chien-je a anunțat joia trecută, 23 februarie, că Guvernul de la Taipei a adoptat măsuri cu ajutorul cărora și-a propus să atingă noi obiective în zona turismului. Hotărârile au fost luate după ce, în anul 2022, Taiwan a înregistrat puțin sub 900.000 de călători străini, potrivit datelor actualizate de la Biroul de turism.

Numărul turiștilor care au vizitat insula exotică în anul 2022 este foarte mic în comparație cu datele raportate în anul 2019, când 11, 8 milioane de călători și-au organizat concedii în regiune. Sectorul turismului a fost profund afectat de restricțiile impuse în perioada pandemiei de coronavirus, care au fost ridicate în octombrie 2022.

În anul 2023, Taiwan vrea să atragă cel puțin șase milioane de călători străini în regiune. Peste doi ani, numărul acestora ar trebui să se dubleze, iar în anul 2025 să atingă 10 milioane.

Taiwan dă câte 750 de lei turiștilor care vizitează țara

Pentru ca planurile să se concretizeze, Guvernul de la Taipei a decis să ofere 5.000 de dolari taiwanezi, echivalentul a 165 de dolari americani (aproximativ 750 lei românești), turiștilor care vizitează țara. Sumele de bani vor fi acordate în cuantum limitat, fiind disponibile pentru un număr de 500.000 de călători străini.

Dacă îți organizezi vacanța în grup, primești și mai mulți bani. Pentru 90.000 de grupuri de turiști, statul taiwanez vrea să pună la bătaie 20.000 de dolari taiwanezi, echivalentul a 658 de dolari americani (aproximativ 3.000 de lei românești). Banii vor fi acordați în format digital și vor putea fi utilizați la acoperirea cheltuielilor în Taiwan, pe durata concediilor, inclusiv pentru cazare.

Alocațiile acordate de Executivul de la Taipei vor fi disponibile, în primul rând, pentru călătorii din Japonia, Coreea de Sud, Asia de Sud-Est, Hong Kong, Macao, precum și pentru cei din Europa și Statele Unite ale Americii.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema