Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din maiMinistrul Mediului, Tanczos Barna, susține că nu a existat nicio discuție concretă despre o eventuală îndepărtare a UDMR din coaliție, context în care s-a arătat convins că partidul din care face parte va rămâne la guvernare în „formula de 3+1” și după rocada din mai, transmite G4Media.ro.

Tanczos Barns: Sunt convins formula de 3+1 se va păstra pentru UDMR după rocada din mai

Ministrul UDMR al Mediului a dat asigurări, marți seară, la Digi24, că rocada de la vârful Guvernului se va produce la termen, așa cum prevede protocolul coaliției de guvernare, și că nu au existat discuții concrete despre o eventual modificare a numărului de ministere.

„Vă asigur că nu a existat nicio discuție concretă despre modificarea numărului de ministere sau despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare”, a declarat Tanczos Barna, când a fost întrebat despre declarațiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, din care ar fi reieșit că numărul ministerul ar putea fi redus odată cu rocada din mai.

Tanczos Barna s-a arătat convins că UDMR își va păstra „formula de 3+1” – trei portofolii ministeriale și un post de vicepremier – și după preluarea funcției de premier de către PSD.

„Sunt convins că vom avea rocada în mai, iar formula de 3+1 se va păstra pentru UDMR”, a adăugat oficialul UDMR, care susține că nu ar trebui luate în considerare discuțiile care au loc pe la partide, în afara coaliției.

În prezent, UDMR deține Ministerul Dezvoltării (Cseke Attila), Ministerul Mediului (Tanczos Barna), Ministerul Sportului (Eduard Novak) și un post de vicepremier (Kelemen Hunor).

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

UE ar putea inerzice poluanții „eterni” PFAS. Printre compușii chimici vizați se află și teflonul

Urmatoarea stire

Un nou cutremur în Turcia în această seară

Stiri pe aceeasi tema