Tanc implicat într-un accident rutier în București. Mai multe mașini au fost avariate în urma coliziuniiSâmbătă, 27 mai, un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc în București. În acest carambol a fost implicat și un tanc militar. În urma coliziunii o persoană a fost rănită. 

Sâmbătă, în jurul orei 15:27, pe Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule. În coliziune a fost implicat și un tanc, care era condus de un cetățean francez.

(CITEȘTE ȘI: Costin Ionel, românul de 50 de ani care și-a văzut fiul pierind sub ochii săi într-un accident de muncă, a murit la 10 zile de la tragedie)

Tanc implicat într-un accident rutier. Mai multe mașini au fost avariate în urma coliziunii produse în București

Sâmbătă după-amiază, un autovehicul militar condus de un francez a fost implicat într-un accident rutier ce s-a produs în București. În urma unei coliziuni produse între patru mașini, una dintre acestea a intrat într-un vehicul militar care venea din sens opus. În urma acestui accident o persoană a fost rănită.

„La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15:27, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecție cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care și un vehicul militar.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe același sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, a rezultat rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată cu echipajul medical la un spital din București.

Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul oficial al IPJ.

(VEZI ȘI: Accident spectaculos pe Autostrada București-Ploiești în zona Pipera | FOTO și VIDEO)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema