Tânărul mort azi noapte și-a anunțat sinuciderea. Polițiștii au încercat până în ultima clipă să îl salveze


Tânărul în vârstă de 23 de ani care a murit azi noapte în accidentul dintre Sibiu și Poplaca a vrut să se sinucidă, potrivit indiciilor primite de polițiștii sibieni. Acesta a trimis marți seara mesaje către doi prieteni, prin care își anunța intenția, dar fără a preciza modalitatea prin care intenționează să se omoare. 

Cei care au primit mesajele au sunat la 112 pentru a primi ajutor, iar polițiștii au inceput să îl caute în zona Pădurii Dumbrava, dar din păcate, la un minut după cel de-al doilea apel la 112, s-a petrecut și accidentul în care tânărul și-a pierdut viața.

„Cu referire la împrejurările producerii accidentului rutier înregistrat la data de 28 martie a.c., pe DJ 106R, Sibiu – Poplaca, soldat cu decesul conducătorului auto, un sibian în vârstă de 23 de ani, menționăm faptul că polițiștii sibieni iau în calcul ipoteza unui act suicidal.

Aceasta în contextul în care, la data de 28.03.2023, două persoane, cunoștințe ale bărbatului au apelat 112, pentru a reclama faptul că acesta le-ar fi trimis mesaje telefonice, anunțând că intenționează să se sinucidă, fără a preciza modalitatea în care ar recurge la o asemenea faptă. 

În zona semnalată, respectiv Pădurea Dumbrava, au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică și poliție rutieră, în vederea depistării persoanei în cauză.

Din păcate, la 1 minut distanță de al doilea apel 112, în dispeceratul I.P.J. Sibiu s-a primit sesizarea că pe DJ 106R, la ieșirea din municipiul Sibiu, un autoturism ar fi lovit un copac, echipajele de ordine publică ajungând imediat la fața locului și confirmând faptul că autoturismul fusese condus de către persoana care amenințase cu sinuciderea, în speță sibianul în vârstă de 23 de ani, decedat în urma impactului violent,” transmite pentru Turnul Sfatului Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest nefericit eveniment.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe
Instagram /
Facebook /
YouTube


Citeste continuarea pe www.turnulsfatului.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Pod important din Prahova, redeschis circulației după reabilitare/ FOTO

Urmatoarea stire

Ucraina anunță că a doborât un bombardier rusesc Su-24M în apropiere de Bahmut

Stiri pe aceeasi tema