Tânărul de 16 ani care ucis cu sălbăticie o majoretă de 13 ani a primit ce merita


Un băiat de 16 ani care a înjunghiat de 114 ori o majoretă de 13 ani, iar apoi i-a ascuns cadavrul într-o zonă împădurită, și-a primit pedeapsa – încchisoare pe viață.


In articol:


Un adolescent din Florida care a înjunghiat cu sălbăticie o majoretă de 13 ani a fost condamnat vineri dimineață la închisoare pe viață, potrivit NY Post.

Citește și: Un călugăr din Suceava ar fi abuzat sexual doi minori, după ce i-a îmbătat în camera unei pensiuni turistice

Aiden Fucci, 16 ani – care a înjunghiat-o pe Tristyn Bailey de 114 ori, apoi și-a aruncat cadavrul într-o zonă împădurită de lângă Jacksonville în 2021 – a primit pedeapsa maximă din cauza naturii brutale și premeditate a crimei, a declarat judecătorul din St.
Johns County, Lee Smith. 

„Acest lucru nu a fost făcut la furie. Nu a fost făcut ca răzbunare sau la nervi. Nu a fost o crimă pasională”, a declarat Smith, potrivit sursei citate.

Citește și: VIDEO- Șocant! Un fost concurent de la un show culinar a vrut să omoare un bărbat cu un cuțit primit în emisiune

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

„Nu a fost o crimă săvârșită pentru că s-a simțit respins de ea. Nu a fost comisă într-un acces de furie incontrolabilă.
Nu era niciun motiv. Nu avea niciun scop”, a adăugat el.

Tristyn Bailey a fost înjunghiată de 114 ori de Aiden Fucci, 16 ani 

Motivul șocant al crimei

„Crima a avut loc pentru niciun alt motiv decât pentru a satisface dorința internă a acestui inculpat de a simți cum este să ucizi pe cineva”, a explicat judecătorul american.

Judecătorul a spus că a luat în considerare vârsta lui Fucci atunci când l-a condamnat, menționând că creierul lui nu era complet dezvoltat când a comis uciderea înfiorătoare la vârsta de 14 ani, a raportat WFLA.com.

Citește și: VIDEO- Crimă odioasă! Român ucis în Londra cu o lovitură de cuțit

Dar lipsa uluitoare de motiv a ucigașului adolescent a arătat că nu și-a ucis impulsiv colega de clasă i, prin urmare, a pus la cale uciderea ei, a spus Smith.

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

„Fata a suferit o moarte dureroasă și înfiorătoare de la cineva în care avea încredere… Țipetele ei au fost cel mai probabil înăbușite de proprii plămâni sufocați”, a spus Smith. „A existat un nivel crescut de premeditare în acest caz.”

Un caz de o violență extremă

Uciderea a fost „personală” și „șocantă”, a adăugat judecătorul Smith. În timpul investigației, prietenii lui Fucci le-au spus autorităților că el a vorbit deschis despre violență și crimă în lunile care au precedat uciderea- și că a ales-o pe majoreta într-un acces de furie.

Adesea desena imagini cu cadavre mutilate și se presupune că mai târziu se lăuda cu crima sa în închisoare.

Fucci, care a pledat vinovat de crimă de gradul întâi în februarie, și-a cerut scuze pentru ucidere într-o scrisoare scrisă de mână care a fost citită în instanță.

Părinții victimei

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Excursie către “Candyland” cu Eva Timush : VIRGIN RADIO ROMANIA

Urmatoarea stire

Ora Pământului 2023: Milioane de oameni, instituții și companii sting azi luminile pentru o oră

Stiri pe aceeasi tema