Tânărul acuzat că şi-a traficat iubita până când fata s-a sinucis, reţinut. Yasmin s-a aruncat în gol de la etajul 5 din cauza remuşcărilorBărbatul riscă acum până la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane la care s-ar mai putea adăuga încă 5 ani pentru deţinere de droguri. Potrivit procurorilor, bărbatul ar fi recrutat-o pe tânără în septembrie 2021 prin metoda ”Loverboy”. Fata nu avea atunci nici măcar 18 ani împliniţi.

Până în iunie 2022 ar fi obligat-o să practice prostituţia în Capitală, în Cluj-Napoca, dar şi în Germania. De asemenea, ar fi oprit toţi banii făcuţi de aceasta. 

Din cauza remuşcărilor, în iunie 2022, fata s-a sinucis, mai exact s-a aruncat de la balconul unui bloc al sectorului 5 din Capitală. Imediat după, bărbatul a fugit în Germania, dar s-a întors în România în luna martie a acestui an. Procurorii au făcut percheziţii unde au găsit dovezi, dar şi 9 grame de canabis. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii din Galaţi au decis arestarea sa pentru 30 de zile. 

Moartea misterioasă a unui tinere, în București. Yasmin s-a aruncat în gol de la etajul 5

Pe acelaşi subiect

Yasmin abia împlinise 18 ani. Era elevă în ultimul an la un liceu din Galați. De două zile era în Capitală, dormea în apartamentul unei alte fete, tot din Galați. De aici de altfel s-a şi aruncat în gol, de la balconul acestei locuinţe, aflată la etajul 5 al unui bloc din centrul Bucureștiului. 

Mama fetei: Avea toată viața, abia împlinise 18 ani… Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei…

Tatăl fetei: Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Am auzit niște chestii urâte de băiatul ăsta… Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate… După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul.

Mama fetei: Mi-a distrus-o, mi-a distrus-o!

Nu era prima oară când aceasta fugea de acasă. Au găsit-o rapid, la acea vreme. De această dată, însă, părinții nu au știut nimic de ea. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mireasa sezon 7. Impresii la rece după atacurile lansate de Hatice și Mihai la adresa lui Roberto. Ce au spus tinerii

Urmatoarea stire

Ziua 399. Zelenski cere urgent Patriot și spune că a primit și sisteme defecte. Rușii continuă să bombardeze grădinițe

Stiri pe aceeasi tema