Taheira Sașa, fetița de 13 ani care a primit Golden Buzz la „Românii au Talent”, nu a mers la o școală publică. Care este motivul


Taheira Sașa este o fetiță de 13 ani care a reușit să impresioneze juriul de la „Românii au Talent” cu numărul său de acrobație. În ediția care a avut loc vineri seara, concurenta a primit și Golden Buzz! În cadrul show-ului de la Pro TV, Taheira a mărturisit, printre altele, motivul pentru care nu a mers niciodată la o școală publică. Iată detaliile mai jos, în articol.

Taheira Aija Surugiu Sașa este o fetiță în vârstă de 13 ani care a reușit să atingă o performanță reală, pe scena emisiunii „Românii au Talent”. A prezentat un număr de acrobație în fața juriului și a spectatorilor. În ediția care a rulat vineri, 24 februarie 2023, Taheira a primit Golden Buzz din partea lui Dragoș Bucur, unul dintre jurații show-ului de la Pro TV. Taheira Sașa a ajuns direct în semifinale!

În cadrul emisiunii, Taheira Sașa a mărturisit, printre altele, care este motivul pentru care nu a mers niciodată la o școală publică.

Vezi și O MAI ȚII MINTE PE LAURA BRETAN, CÂȘTIGĂTOAREA SEZONULUI 6 DE LA „ROMÂNII AU TALENT”? CUM ARATĂ ȘI CE FACE ACUM, LA VÂRSTA DE 20 DE ANI

Taheira Sașa a primit Golden Buzz la „Românii au Talent”. Sursă: capturi video

Citește și CE AU SPUS JURAȚII DE LA ”AMERICA`N GOT TALENT” DESPRE ANA MARIA MĂRGEAN, CÂȘTIGĂTOAREA ”ROMÂNII AU TALENT” 2021. FETIȚA VENTRILOC S-A CALIFICAT ÎN FINALA SHOW-ULUI

Taheira Sașa învață acasă, alături de frații săi

Concurenta în vârstă de 13 ani a mărturisit, în show-ul de la Pro TV, faptul că familia sa a ales ca ea și frații ei să învețe acasă. Mama Taheirei a lucrat în sistemul de învățământ românesc. Taheira Sașa nu a mers niciodată la o școală publică, însă a învățat de acasă, utilizându-se de manualele de la o școală din America. În plus, mărturisește ea, fratele ei mai mare a reușit să dea BAC-ul chiar la vârsta de 13 ani.

Taheira Sașa a mai mărturisit faptul că învață dimineața, iar după-amiază se antrenează.

„Eu prin numărul meu vreau să arăt lupta de a ieși din tipare și de a găsi scopul. Niciodată să nu te oprești din visat. Pentru că prin vise îți găsești pasiunea, scopul. În seara aceasta o să-mi trăiesc visul. Eu fac școala de acasă. Nu am niciodată la o școală publică.

Mama mea a lucrat în sistemul de învățământ românesc și a zis că nu vrea să îi crească altcineva copiii, așa că a găsit modalitatea de a face școală de acasă. Noi avem manuale și curiculă de la o școală din America. Ei ne dau manualele și noi facem la distanță cu mama noastră.

Am trei frați. Toți învățăm de acasă. Fratele meu mai mare deja a dat BAC-ul la 13 ani. În sistemul american poți să dai bacul la orice vârstă, dacă ești pregătit. El poate să aplice la facultăți în străinătate.

Eu mă axez pe sport și fac sport intensiv. Școala o fac dimineața și apoi mă antrenez 4-5 ore pe zi… Fac circ de performanță. Vara asta am lucrat la un circ”, a mărturisit concurenta de la „Românii au Talent”, la Pro TV.

Sursă foto: capturi video YouTube – „Românii au Talent” (Pro TV)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un TIR s-a răsturnat în curtea unei case de pe DN15B

Urmatoarea stire

Vladimir Putin justifică din nou războiul din Ucraina şi dă vina pe NATO: “Cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?”

Stiri pe aceeasi tema