Sylvester Stallone, în prima apariție publică alături de Jennifer Flavin, după reconciliere. Amândoi un zâmbet, deși recent au fost la un pas de divorț

Articol publicat 08 noiembrie 2022

Jennifer Flavin i-a fost alături soțului ei, Sylvester Stallone, la premiera producției „Tulsa King”, la Toronto. Este prima lor apariție pe covorul roșu, după reconciliere.

Sylvester Stallone a părut relaxat, în timp ce Jennifer a fost toată un zâmbet. 

În „Tulsa King”, actorul din „Rocky”, în vârstă de 76 de ani, joacă rolul unui mafiot „exilat în Tulsa, Oklahoma, unde construiește un nou imperiu criminal cu un grup de personaje neașteptate”.

Dacă acum au părut fericiți în public, în urmă cu doar câteva luni Sly și Flavin au fost la un pas de divorț. 

Jennifer, care are trei fiice cu starul „Rambo”, a cerut divorțul pe 19 august, după 25 de ani de căsnicie. Vestea a produs o undă de șoc la Hollywood, mulți așteptându-se la o luptă urâtă prin tribunale, precum s-a întâmplat cu Brad și Angelina.

Cu toate acestea, doar o lună mai târziu, divorțul a fost anulat.

O sursă a declarat pentru People că „o căsnicie pe termen lung ca a lor ar fi dificil să o încheie și să-și împartă bunurile”. „Amândoi sunt orientați spre familie, aceasta având mult de-a face cu eforturile lor de a rămâne împreună”.

Averea lui Sylvester și a lui Jennifer este estimată la aproape 400 de milioane de dolari. Cei doi soți locuiesc acum într-un conac de 36 de milioane de dolari în Palm Beach, Florida.

În procedura de divorț, Jennifer l-a acuzat pe Sylvester de „disiparea intenționată a bunurilor conjugale”.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Prima fregată franceză de nouă generație, lansată la apă / VIDEO

Urmatoarea stire

Este sau nu însărcinată Carmen de la Sălciua? „Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine…”

Stiri pe aceeasi tema