Sute de persoane au semnat azi, la sediul Partidului Umanist Social Liberal, pentru Legea privind confiscarea averile ilegale


Având în vedere succesul pe care această inițiativă legislativă îl are, BEX-ul PUSL a decis extinderea campaniei de semnături în cât mai multe orașe din țară.

Astăzi, această acțiune a continuat la sediul Partidului Umanist Social Liberal din București, unde sute de persoane s-au strâns și au  semnat initiativa legislativă care își propune să schimbe legislația cu privire la modul în care averile sunt dobândite fără a putea fi justificate.

Mulți tineri, vârsnici și oameni care au muncit corect  își doresc un viitor în România, își pun speranțele în această initiativă propusă de către  Partidului Umanist Social Liberal și au credința că vor fi trași la răspundere cei care au strans averi ilicite.

Tot în cadrul ședinței BEX, a fost numit în structura de conducere a PUSL un nou membru de marcă, în persoana doamnei Simona Allice Man.

Aceasta este un politician cu o vastă experiență în administrație, fiind, printre altele, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și director general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

De asemenea, Simona Man a avut în trecut și funcții de conducere importante în structuri de partid. În PUSL ea va ocupa funcția de vicepreședinte cu rol organizatoric.

 

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O țară se așteaptă la pene de curent

Urmatoarea stire

Descentralizarea deciziei privind cursurile online și față în față va merge “la nivel de profesor” în cadrul Universității Babeș-Bolyai / Unele facultăți nu fac nimic online, pragul stabilit la nivel central este de maxim 45% – rectorul Daniel David

Stiri pe aceeasi tema