Sute de coroane pentru Postelnicescu, iubit și respectat de mulți

Sute de coroane pentru Postelnicescu, iubit și respectat de mulți.

Continuă „pelerinajul” liberalilor argeșeni și nu doar al lor, la capela bisericii Mavrodolu. În urmă cu două zile, aici a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marius Postelnicescu, o figură emblematică a filialei județene a PNL.

Peste o sută de coroane, aranjamente florale și buchete imense de flori au fost așezate de-a lungul zidurilor lăcașului, în incinta lui dar și în curtea bisericii. Membrii și simpatizanții PNL au venit și continuă să sosească dar și foști colegi de muncă și colaboratori ai celui care mâine va fi condus pe cel din urmă drum. Nu lipsesc nici oameni de cultură, artiști plastici, scriitori care aprind lumânări și deapănă amintiri de la diverse evenimente culturale de la care Marius Postelnicescu era nelipsit.

În urmă cu câteva minute, la biserică a ajuns și Alina Gorghiu, președinte al Senatului României și lider al PNL Argeș. Îmbrăcată într-o rochie neagră, în semn de doliu și respect pentru răposat, senatoarea a așezat lângă sicriu un buchet de trandafiri galbeni și a aprins lumânări.

S-a recules preț de câteva minute în fața catafalcului și apoi, cu ochii înlăcrimați a stat de vorbă cu îndurerata familie a politicianului plecat dintre noi. Alina Gorghiu care a venit însoțită de prefectul de Argeș, Radu Perianu și-a arătat disponibilitatea de a ajuta dacă este nevoie, familia greu lovită de acest necaz.

Șefa Senatului a plecat la fel de discret cum a și venit dar părea marcată de tristul eveniment, Marius Postelnicescu fiind o pierdere imensă nu doar din punct de vedere uman dar și din cel politic, pentru filiala județeană a Partidului Național Liberal.

Citeste continuarea pe ziarulargesul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Primul ghiozdan” nu mai este program social. Pentru a fi „politically correct”, Primăria Brașov vrea să îi ajute și pe elevii unei școli private din oraș

Urmatoarea stire

„Ferma partidului“ din Buzău de unde mânca sănătos pentru Nicu Ceaușescu, când învăța să piloteze avioane la Boboc

Stiri pe aceeasi tema