Antena 3 a dat-o iară în bară. De data asta, cu Raed Arafat


Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) condus de Raed Arafat arată că DSU și IGSU nu au achiziționat izolete în perioada pandemiei, dând astfel o replică postului Antenei 3 care a titrat: „Audierea lui Arafat: dosar deschis pentru izoletele din pandemie ”.

„Ca urmare a informațiilor furnizate opiniei publice la postul de televiziune Antena 3, în cadrul emisiunii „Ediție specială”, pentru corecta informare a mass-media și a opiniei publice„, biroul de presă al DSU a transmis următoarele precizări:

„În data de 09 decembrie a.c., în cadrul emisiunii „Ediție specială”, de la postul de televiziune Antena 3, în diferite momente ale acestei ediții, pe burtieră a circulat următorul mesaj: „Audierea lui Arafat: dosar deschis pentru izoletele din pandemie ”.

Pentru corecta informare a opiniei publice precizăm faptul că în perioada pandemiei, contrar informațiilor răspândite continuu și tendențios, NU AU FOST…

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

SUA. Democrații obțin trei victorii surprinzătoare, în referendumuri și alegeri locale desfășurate ieri în state considerate republicane. Ohio votează pentru introducerea dreptului la avort în constituție, Kentucky își alege un guvernator democrat. Trump câștigase ambele state în 2020. Biden ironizează acum sondajele care îl indică pe Trump câștigător în 2024.

În Kentucky, guvernatorul democrat Andy Beshear a fost reales, deși în 2020 Donald Trump a avut un avans…