”Sunt mândru de președintele Zelenski!”


Sambata, 17 Iunie 2023, ora 08:09

630 citiri

Zelenski a ajuns pe prima pagină a Jerusalem Post FOTO Jerusalem Post

În timpul discursului său la forumul SPIEF de la Sankt Petersburg din 16 iunie, Vladimir Putin a folosit întrebarea moderatorului pentru o prelegere despre „naziștii” din Ucraina.

În timpul discursului, președintele Federației Ruse a reușit chiar să vorbească despre originea evreiască a lui Volodimir Zelenski.

Moderatorul Dmitri Simes, a remarcat că Occidentul ar fi fost foarte enervat de declarația lui Putin despre necesitatea „denazificării” Ucrainei, deoarece președintele ucrainean Vladimir Zelenski este evreu.

Putin a relatat că prietenii săi evrei ar fi spus: „Zelenski nu este evreu, aceasta este o rușine pentru poporul evreu”.

Apoi, dictatorul rus a început să țină o altă prelegere despre Ucraina și Holocaust.

Rabinul-șef al Ucrainei a comentat declarația lui Putin, menționând că în țară nu există neo-naziști. Ucraina găzduiește oameni care își apără casele de un inamic invadator, scrie UNIAN.

“Pot spune personal că sunt mândru de președintele Zelenski, că nu a fugit și că face totul pentru a ajuta poporul ucrainean. Și nu numai eu. Cred că întreaga lume este mândră de el”, a spus Moshe Reuven Azman.

În timp ce Putin a încercat să-i convingă pe alții de calitățile proaste ale lui Zelenski, ziarul israelian The Jerusalem Post a recunoscut calitățile lui Zelenski, incluzându-l printre cele mai influente 50 de personalități ale evreilor la nivel mondial și publicând pe prima pagină o fotografie a președintelui Ucrainei.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema