“Sunt fericită că ne-am ales”


Tavi Clonda a împlinit 43 de ani. Pe 15 septembrie, artistul şi-a sărbătorit ziua de naştere , iar prezentatoarea TV a profitat de moment pentru a-și declara public dragostea ce i-o poartă.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii: „Urât din partea ta”

Tavi Clonda a împlinit 43 de ani

Gabriela Cristea i-a transmis soțului ei un mesaj emoţionant, în care îi mărturiseşte că este recunoscătoare pentru faptul că el este tatăl fetițelor sale şi este bucuroasă că Tavi Clonda este partenerul ei de viață.

La mulți ani, iubitul meu! Viața să-ți fie generoasă, așa cum ești tu de generos cu noi, fetele tale. Sunt fericită că ne-am ales să fim parteneri în tumultul vieții și mândră că ești tatăl fetelor noastre. Te iubesc mai mult cu fiecare clipă petrecută împreună. Laaaaa muuuulți aaani!🤗🌈🎀💫🌹🎁❤️🎉”, a scris prezentatoarea de la Mireasa Capriciile-Iubirii pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a distribuit şi un videoclip împreună cu cele două fetiţe: „M-am gândit în fel și chip la cadoul potrivit pentru ziua ta, dar nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât aceste declarații de dragoste. La mulți ani, soțul meu iubit!”.

Gabriela Cristea, victima mai multor alergii

Vedeta le-a vorbit fanilor săi despre faptul că se confruntă cu mai multe alergii și că organismul ei a devenit sensibil la astfel de probleme. „Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce însemnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii”, a povestit prezentatoarea.

Gabriela Cristea a spus că a reușit să rezolve această problemă găsind omul potrivit, care să îi facă manichiura cu produse care să nu îi declanșeze această reacție alergică.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A turnat vodcă pe blugii murdari și i-a băgat în mașina de spălat. Ce s-a întâmplat după 30 de minute

Urmatoarea stire

Știrile zilei despre tehnologie – 16 septembrie 2022

Stiri pe aceeasi tema