„Sunt Celebru, Scoate-mă De Aici!” Sezonul 2. Mara Bănică și Alex Bogdan, Primele Declarații După Eliminare

UPDATE 30 septembrie: Eliminări neașteptate au avut loc în ediția din 29 septembrie a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV. Actorul Alex Bogdan nu a mai făcut față competiției și a cerut să fie eliminat, iar Mara Bănică a fost înfrântă la una dintre probe și a fost trimisă acasă.

„Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget. Da, o să o cer de nevastă”, a declarat Alex Bogdan, după ce a părăsit emisiunea.

„Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs… Asta e”, a declarat Mara Bănică, după ce a pierdut competiția.

UPDATE 29 septembrie: La doar o săptămână de când Răzvan Botezatu a cedat psihic și a cerut să fie scos din jungla dominicană, în această seară, de la ora 21:30, un alt concurent va decide că pentru el cursa s-a încheiat și va rosti fraza care-l va elimina pe loc din show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Este vorba despre actorul Alex Bogdan, potrivit ediției difuzate deja pe platforma Voyo.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sezonul 2. Mara Bănică și Alex Bogdan, primele declarații după eliminare

„Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin”, va spune concurentul în această ediție.

Tot în această ediție, trei fete vor ajunge la jocul pentru eliminare, iar una dintre ele va pleca acasă după ce va pierde un joc care va ține de noroc.

”Eu n-am noroc, adică știu că n-aveam cum să dau, știu că nu sunt un om norocos. Tot ce am făcut în viața mea, am făcut prin muncă. Asta e! Mă scoate un zar, mă scoate! Nu voiam să plec, nu voiam să plec la noroc”, va spune aceasta.

UPDATE 27 septembrie: O nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. Jungla dominicană va fi destabilizată, în această seară, de apropierea dintre Ruxi și Cristi Mitrea, care după un joc se întorc în tabără, de mână, ca doi îndrăgostiți.

Biserica schimbă regulile după cazul Visarion Alexa: spovedania nu se mai face în chilii, iar duhovnicii trebuie să fie „eliberați de robia patimilor trupești”

Chiar dacă la probă au fost rivali și au luptat unul împotriva celuilalt, la revenirea în tabără, spre surprinderea tuturor, Cristi o va pupa pe Ruxi. Apropierea va fi un adevărat șoc și pentru aceasta, care nu va găsi o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat:

cristi-mitrea-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Doamne, m-am pupat cu Mitrică! Efectiv, eu nu pot să trec peste asta. Vă dați seama că în seara asta am lins șobolani și șocul e mai mare că m-am pupat cu Mitrică decât că am lins șobolanii. Și m-am pupat cu Mitrică după ce amândoi am lins șobolani”, a mărturisit Ruxi.

Reacția celorlalte vedete nu va întârzia să apară: „S-a întors cu asta de mână! O fi pupat-o? Cred că am auzit greșit!”, a spus Mara Bănică. Gestul va cădea ca un fulger și peste echipa din care face parte tânăra creatoare de conținut: „Ruxi, ce ai făcut? De ce te-ai pupat cu el? Tu te-ai îndrăgostit de el?”, o va întreba Anisia. Nici sportivul nu va scăpa de curiozitatea celorlalți, iar când va fi întrebat de ce a ales să facă acest gest cu o „rivală”, va spune: „Când mă simt confortabil, vorbim. Așa am simțit! Am stat prea mult împreună, ce vrei?”.

EXCLUSIV. Șeful administrației militare regionale ucrainene din Zaporojie, despre referendum: „Rușii au raportat voturi unde fizic nu există oameni”

UPDATE 12 septembrie: În ediția de duminică, 11 septembrie, Cabral și Adela Popescu au intrat în direct din jungla dominicană pentru a-i provoca pe telespectatori să-și decidă concurentul preferat într-un joc cu surprize. Pentru prima dată în acest sezon, soarta a două celebrități a fost dictată de publicul de acasă.

Anisia Gafton și Giani Kiriță s-au duelat, LIVE, din Republica Dominicană, pentru produsul la care visează de când au ajuns în junglă – Anisia simțea nevoia de ceva dulce și a cerut o ciocolată, iar Giani – o cafea fierbinte. În urma votului publicului, Anisia l-a învins pe celebrul fotbalist.

Două noi celebrități vor tulbura liniștea junglei și vor intra în această seară în cel mai intens experiment al momentului. Este vorba despre artista Ami și chef Salvo Castro.

„Primim marfă nouă, ferchezuită, odihnită, bine mâncată. Noii veniți se îndreaptă către noi bucuroși și voioși pentru încă… 10 secunde!”, va spune Adela Popescu. Emoțiile celor doi vor fi atât de intense încât abia în fața primului joc vor realiza în ce provocare au intrat.

„Nici nu știu de ce am venit. Abia mai respir… Am venit să ne punem viața în pericol!”, va mărturisi una dintre celebrități. „Nu că o să vă pară rău că ați venit, nu că o să vă smulgeți părul din cap, o să vă doriți la fiecare zece secunde să strigați «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, le-a spus Cabral înainte de prima lor probă.

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă. PRO TV anunță începerea producției reality-show-ului care a făcut istorie: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Concurenți „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

S-a aflat cine sunt concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022. 12 celebrități intră în jungla din Republica Dominicană. Lidia Buble, Cornel Palade și Giani Kiriță sunt printre vedetele care au acceptat provocarea.

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de rege sau regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-sezonul-2-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„«Sunt celebru, scoate-mă de aici» este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV. 

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă. Cine sunt cei care vor accepta să-și înfrunte fricile în cel mai așteptat show al toamnei vom afla în curând. 

Primul sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete.

Prezentatori „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu și Cabral fac echipă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în Republica Dominicană. „Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»”, a spus Adela Popescu pentru revista VIVA!

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, actor și un pasionat al sporturilor extreme, Cabral va testa capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă. „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral.Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Valentina Pelinel a dat din casă. „Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul”. Ce rutină de îngrijire are Cristi Borcea

Urmatoarea stire

Cazurile de holera cresc la nivel global. Focare raportate în 26 de ţări şi rate ale mortalităţii în creştere bruscă

Stiri pe aceeasi tema

Feel good – după FILIT –

În primii ani de TIFF, adică cu multă vreme în urmă, mi-ar fi fost imposibil să-mi imaginez că…