Suma uriașă pe care o poate câștiga FC Voluntari dintr-un transfer așteptat de toată lumea. Ofertele sunt importanteFC Voluntari poate câștiga o sumă uriașă de pe urma lui Aissa Laidouni (26 de ani), mijlocaș care a impresionat la Campionatul Mondial și care poate fi implicat într-un transfer important în această iarnă.

Aissa Laidouni, dorit de două cluburi din Italia! Suma uriașă pe care o poate încasa FC Voluntari

Aissa Laidouni, fost fotbalist la FC Voluntari în intervalul 2018 – 2020, a impresionat alături de Tunisia la Campionatul Mondial din Qatar.

„Laidouni și vitejii săi”, au scris jurnaliștii francezi de la L’Equipe, după ce fostul mijlocaș de la FC Voluntari a fost eroul selecționatei sale în duelurile din faza grupelor.

Având în vedere prestațiile foarte bune pe care le-a avut era simplu de anticipat că pe numele lui Laidouni vor veni în această iarnă și câteva oferte tentante. El este legitimat la Ferencvaros, în prima ligă din Ungaria, unde FC Voluntari l-a vândut în august 2020, pentru 600.000 de euro.

După două sezoane petrecute în fotbalul maghiar, Laidouni ar putea schimba aerul. El este dorit de mai multe cluburi din Serie A, iar cele mai insistente sunt Sampdoria și Cremonese. Potrivit francezilor de la Foot Mercato, ambele îl vor sub formă de împrumut, iar ulterior, în vară, și-au arătat deschiderea de a plăti o sumă care se învârte în jurul a 5 milioane de euro.

O asemenea veste nu poate decât să producă bucurie în rândul echipei FC Voluntari, care după vânzarea lui Laidouni la Ferencvaros a mai păstrat și 15% din drepturile jucătorului. Astfel, dacă tunisianul ar fi cedat pentru 5 milioane de euro în Serie A, 750.000 de euro ar urma să ajungă la micuța grupare ilfoveană.

Negocierile sunt în curs de desfășurare

Până să desfacă șampania, oficialii lui FC Voluntari trebuie să mai aștepte. Potrivit sursei menționate anterior, negocierile dintre Ferencvaros și cluburile italiene nu sunt tocmai simple și asta pentru că Sampdoria și Cremonese și-ar dori inițial să îl împrumute pe Laidouni. Însă, în contractul jucătorului ar urma să fie stipulată o clauză care să oblige cluburile să îl transfere definitiv la finalul sezonului, în schimbul sumei de 5.000.000 de euro.

„Două oferte de împrumut cu opțiune obligatorie, în jur de 5 milioane de euro, au ajuns în biroul președintelui clubului maghiar. Potrivit informațiilor noastre este vorba despre Sampdoria și Cremonese, două echipe din Serie A care îl apreciază în mod deosebit pe Laidouni. Va urma”, notează jurnaliștii francezi de la Foot Mercato.

De-a lungul carierei, Aissa Laidouni a mai evoluat pentru Angers, Les Herbiers și FC Chambly. Cota sa de piață este de 4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Sampdoria și Cremonese, cele două formații care îl doresc, ocupă ultimele poziții din Serie A. Sampdoria e penultima, cu 9 puncte după 17 meciuri, în timp ce Cremonese, singura formație fără victorie din Serie A, e „lanterna roșie” a clasamentului, cu 7 puncte.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Lenovo la CES 2023: avalanșă de laptopuri!

Urmatoarea stire

Apare primul Ghid pentru prevenirea hărțuirii la locul de muncă

Stiri pe aceeasi tema