Suma colosală pe care a cheltuit-o un clujean pe comenzile cu mâncare fast-food, în 2022


Aşa se face că, în 2022, românii au poftit cel mai mult la celebrul sos de usturoi, cheeseburger, shaorma şi kebab. Topul preferinţelor continuă cu meniul crispky chicken, noodles, cartofii prăjiţi şi sosul nachos. Şi în Bucureşti, cele mai multe comenzi au fost de shaorma, kebab sau doner.

Unui clujean i-a fost livrată, anul trecut, mâncare de peste 4.000 de lei

A existat însă şi o comandă care le-a întrecut pe toate. Unui clujean i-a fost livrată, anul trecut, mâncare de puțin peste 4.000 de lei. Tot în Cluj-Napoca îl găsim şi pe cel mai gurmand utilizator al aplicaţiilor de acest gen: a dat aproape 750 de comenzi, iar cel mai poftă i-a fost în 2022 de şniţelul de pui, pe care l-a comandat de 140 de ori. 

Mâncarea fast-food a fost prima alegere şi în momentele importante ale anului ce tocmai a trecut. De Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi de 8 martie, meniurile duble de burger au fost livrate la clienţi din toată ţara.

Există însă şi români care nu s-au îngrămădit să mânânce fast-food, anul trecut. Pentru ei, bucătăria asiatică şi cea grecească au reprezentant prima opţiune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum formulezi contestație la decizia de compensare emisă de către CNCI/ANRP prin care s-au subevaluat imobilele preluate abuziv în România?

Urmatoarea stire

Avizul epidemiologic pentru elevi și copiii de grădiniță nu este necesar după vacanțe, potrivit legislației în vigoare

Stiri pe aceeasi tema