STUDIU. Consumul de cereale în exces crește riscul de demență



A fost găsită o legătură între vitaminele găsite în brand-urile de cereale și declinul cognitiv.Prea multă vitamina B1 este responsabilă pentru riscul crescut de demență.Vitamina B1 se găsește în cereale integrale, legume, ficat și somon.

Cerealele îți pot crește riscul de demență și nu, nu este din cauza zahărului. Un studiu publicat în jurnalul General Psychiatry arată o legătură între vitaminele găsite în brand-urile de cereale și declinul cognitiv, care poate duce la demență.

Vitamina B1 se găsește în mod natural în cereale integrale, legume, ficat și somon, iar consumul insuficient duce la probleme de sănătate. Însă acum, cercetătorii au descoperit că nici prea multă vitamina B1 nu este bună. Agenția Food and Drug Administration din America recomandă un consum al vitaminei cu 56% mai mare decât procentul recomandat de acest studiu. „Deficitul de tiamină poate duce la o aprovizionare insuficientă de energie a neuronilor…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema