Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei: „Nu poți să iei un spațiu ca speculă și să-l ții. Îl iei ca să-l transformi”


Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, a fost invitatul emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Oficialul spune că încurajează micii întreprinzători.

„Avem spații goale în dezbatere publică. Nu poți să iei un spațiu ca speculă și să-l ții. Îl iei ca să-l transformi. Vrem încurajăm micii întreprinzători.

De la început vom ieși cu proprietățile stradale și ulterior avem și proprietăți în imobile cu altă destinație, care nu sunt locuințe. Primăria Municipiului București are o instituție prin care reabilitează clădiri. Aceasta se numește

Din păcate, în ultimii 10 ani nu a făcut nimic această instituție. Nu sunt de acord cu cei care mutilează patrimoniul, care pun termopane, care distrug case de patrimoniu. Cred că vina este a noastră în mare măsură, pentru că ne este frică de privatizare”, a spus Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată LIVE pe gandul.ro, pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare marți, la ora 21.00.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

ALERTĂ! Aplicația Revolut, atacată de hackeri. Datele a 50.000 de utilizatori au fost compromise

Urmatoarea stire

Părinții elevilor de la un liceu din Suceava, puși să plătească 60 de lei de copil pentru ca școala să cumpere un catalog electronic de la o firmă, lucru interzis prin ordin de ministru / Directoarea spune că nu sunt obligați și că școala are bani să cumpere catalogul prin Asociația de părinți / Secretarul de stat Sorin Ion: Este interzis

Stiri pe aceeasi tema