Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali la Te cunosc de undeva! Reunire spectaculoasă pe scena transforming show-uluiȘase cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol vor aduce pe scena emisiunii un regal al transformărilor spectaculoase. Cuplul de artişti care va încununa întreaga seară va fi format din Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali ai ediţiei de Crăciun, cei doi marcând astfel o revenire spectaculoasă în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică. Aceştia vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică.

Juraţii, prezentatorii şi concurenţii ediţiei speciale i-au aplaudat în picioare, la scenă deschisă:

„Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!”, a declarat Aurelian Temişan, iar Pepe a completat: „Sunteţi geniali! Ne-am uitat ca la televizor!”.

„Sunteţi fabuloşi împreună, minunaţi!”, a spus şi Andreea Bălan, în vreme ce Emilia Popescu le-a dezvăluit: „Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după …nişte ani!”.

Întregul moment oferit în seara de Ajun telespectatorilor Te cunosc de undeva!, dar şi transformările spectaculoase ale celor şase cupluri de artişti ai ediţiei vor putea fi urmărite sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la 20:00, la Antena 1.

Atmosfera de poveste va continua de la 23:55, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun 2022 al lui Ștefan Bănică.

Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România.

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

România are cei mai mulți bugetari din UE. Și mai face angajări la început de 2023 | Monitorul Expres

Urmatoarea stire

Acum! Accident cu o persoană încarcerată în Argeș

Stiri pe aceeasi tema