Spune-mi în ce lună te-ai născut, ca să-ți spun ce fel de prieten ești. Cum stai la acest capitol


Dacă te-ai întrebat vreodată ce simt prietenii tăi pentru tine, este bine să le ceri o părere sinceră sau poți citi următorul articol. Iată unde te situezi tu la capitolul prietenie, în funcție de luna în care te-ai născut!

Citește și: Cele 3 zodii norocoase de Sărbători! Cum vor fi surprinși nativii acestora în 2022

Dacă te-ai născut în luna ianuarie

Tu ești prietenul „părinte”. Tu ești prietenul care are grijă de prietenii tăi și ești întotdeauna șoferul desemnat să-i conducă, atunci când ei beau, scrie Collective World.

Înțelepciunea ta, dar și responsabilitatea de care dai dovadă îi fac pe prietenii tăi să se simtă în siguranță în preajma ta și să se bazeze pe tine atunci când acționează copilăresc.

Întotdeauna iei decizii sănătoase atât pentru tine, cât și pentru ei.

Nu în ultimul rând, cu siguranță ești prietena preferată a mamelor prietenilor tăi.

Dacă te-ai născut în luna februarie

Tu ești prietenul „acționează acum, dar se gândește mai târziu”. Natura ta impulsivă și latura ta ludică te fac prietenul care spune da la deciziile proaste sau își asumă riscuri necalculate.

Tu ești cu siguranță cel care ți-ai încuraja prietenul să-i trimită mesaje fostului sau fostei sau poate ești omul care își surprinde partenerul sau partenera fugind undeva prin lume.

Crezi că viața este prea scurtă și că oamenii ar trebui să facă ceea ce-și doresc și să suporte consecințele mai târziu.

Dacă te-ai născut în luna martie

Oamenii în preajma ta se simt ca „acasă”. Îți iubești foarte mult prietenii, dar îți iubești și mai mult canapeaua, patul și televizorul.

Ești cu siguranță prietenul care ratează ocaziile și evenimentele importante pentru că ți-a fost prea lene să te ridici din pat sau prea obosit să te dai jos de pe canapea.

Prietenii tăi se plâng mereu că nu te văd suficient și că ești mereu acasă, dar asta ești și nici măcar nu îți ceri scuze pentru asta.

Dacă te-ai născut în luna aprilie

Tu ești prietenul „lider”. Tu ești cel care ia mereu hotărâri și decide unde trebuie să meargă, ce rezervare trebuie să facă la restaurant, dar și ce planuri trebuie să fie pentru weekend.

Fără tine, prietenii tăi nu vor ști unde să meargă sau ce să facă, deoarece contează pe tine pentru a duce lucrurile la bun sfârșit și pentru a avea grijă de ele.

De asemenea, ești prietenul care planifică toate călătoriile și rezervă toate zborurile și hotelurile, mai ales că ești expert la capitolul organizare.

Dacă te-ai născut în luna mai

Tu ești prietenul „stabil”. Ești ca lipiciul care ține grupul împreună. Ești un prieten bun pentru toți și apari pentru toți prietenii tăi atunci când au cea mai mare nevoie.

Ești un pacifist convins atunci când vine vorba de orice discuție în contradictoriu în cadrul grupului, pentru că toată lumea te respectă și te ascultă atunci când le spui ce este corect de făcut.

Toată lumea te iubește și te respectă, iar oamenii știu că se poate conta pe tine atunci când se confruntă cu o problemă.

Dacă te-ai născut în luna iunie

Tu ești prietenul „care întreține atmosfera”. Tu ești cel care se află în fruntea fiecărei liste de zile de naștere, nuntă și petrecere pentru că ești mereu pus pe șotii și îți place să te distrezi.

Îți plac tot felul de petreceri, de muzică și de oameni, iar prietenii tăi știu că poți interacționa cu oricine, oriunde.

Ești persoana cu care toată lumea își dorește să fie prietenă pentru că emani atât de multă energie pozitivă și oamenii se bucură cu adevărat de compania ta.

Dacă te-ai născut în luna iulie

Tu ești „terapeutul”. Tu ești cel la care merg prietenii tăi să vorbească despre problemele lor de familie, despre problemele lor cu partenerul sau despre cât de mult le este dor de fostul lor.

Ei știu că nu judeci niciodată și asculți foarte bine. Te pui în pielea lor și încerci să-i ajuți cât poți de mult.

Știi să păstrezi foarte bine secretele, așa că au încredere în tine că totul este în siguranță.

Dacă te-ai născut în luna august

Tu ești prietenul „răutăcios”. Cu alte cuvinte, ești cel care își va convinge prietenii să le strice nunta foștilor lor sau să șteargă fișierele importante de pe laptop.

Nu contează ocazia, dar reușești mereu să le faci farse prietenilor tăi ori să te folosești de slăbiciunile lor.

Nu este însă cu intenție, ci mai degrabă vrei să-i faci pe ceilalți să râdă și să construiți, împreună, amintiri de neuitat.

Dacă te-ai născut în luna septembrie

Tu ești prietenul „înțelept”. Tu ești cel care le spui prietenilor să nu facă ceva care ar putea să-i rănească.

Îți iei timp înainte de a lua orice decizie și îi împingi pe prietenii tăi să facă același lucru, ca să nu ajungă să facă ceva ce ar putea regreta.

Tu ești întotdeauna cel la care oamenii vin pentru a cere cele mai bune sfaturi.

Citește și: Ce zi este norocoasă pentru zodia ta în anul 2023, potrivit horoscopului. Ce spun astrele

Dacă te-ai născut în luna octombrie

Sunteți prietenul „fără obligații”. Ești mereu prins în călătorii, întâlnind oameni noi, făcându-ți prieteni noi, astfel încât oamenii tăi apropiați știu că nu vei fi niciodată pe deplin disponibil pentru ei.

Au încetat să mai spere că o să rămâi la petrecerile lor până la sfârșit sau că o să vii la ei acasă pentru că știu că ai o listă lungă de alte evenimente la care trebuie să mergi.

Prietenii tăi știu că timpul tău este împărțit între ei și ceilalți, dar te iubesc oricum.

Dacă te-ai născut în luna noiembrie

Tu ești prietenul „rafinat”. Tu ești cel care preferă să ia masa la restaurant în loc să meargă în cluburi. Totodată, nu te sfiești să alegi cea mai rafinată băutură din local.

Ai la mână cel mai scump ceas, plus pantofi sau o mașină care atrage toate privirile.

Prietenii tăi au mereu încredere în recomandările tale în ceea ce privește ieșirile în oraș sau cumpărături.

Dacă te-ai născut în luna decembrie

Ești prietenul mereu pregătit pentru o nouă aventură, fie că este vorba de schi, drumeții, scufundări sau doar călătorești într-un oraș nou.

Întotdeauna vei găsi o modalitate de a-ți lua concediu și de a călători.

Prietenilor tăi le place să călătorească cu tine pentru că ești open minded, cu chef de voie bună și mereu curios să încerci lucruri noi și să mergi în locuri noi.

Ești un spirit liber și îți place să le oferi prietenilor tăi libertatea de a face tot ce vor ei.

Horoscop 20 decembrie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăt…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Povestea care îți sfâșie sufletul. Află cum reușește bunica Maria să supravițuiască, dintr-o pensie de 95 de lei și… urzici cu mămăligă

Urmatoarea stire

Rusia are în plan să invadeze Republica Moldova la începutul lui 2023, susține directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate de la Chișinău

Stiri pe aceeasi tema