Spital din România, obligat să plătească daune morale unei familii al cărei membru decedat a fost încurcat cu o altă persoanăUn spital din România a fost obligat de instanţă să plătească daune morale, după ce o familie a descoperit că au îngropat persoana greșită.

S-a întâmplat în 2020 când soţia şi cei doi copii ai unui bărbat care a murit de Covid-19 au dat în judecată Spitalul Municipal Carei şi un angajat al instituției. 

Astfel, familia bărbatului a cerut daune morale în valoare de 300.000 de lei pe motiv că nu au putut vorbi cu soțul, respectiv tatăl, în ultimele clipe ale vieții lui, iar după deces familia a primit cadavrul unei femei, bărbatul fiind înmormântat de o altă familie.

“A solicitat de fiecare dată să poată vorbi telefonic cu el sau măcar să le audă vocea pentru a-l încuraja şi a-i spune că îi sunt alături în aceste momente dificile, însă, de fiecare dată li s-a promis că vor vorbi cu el, însă nu au reuşit nici măcar să îi audă vocea sau el să-i audă pe ei, deoarece nu le-a fost facilitată convorbirea telefonică”, a…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema