Specialiștii loviturilor de departajare! Crișul Aleșd s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului NaționalVicecampioana Bihorului se descurcă de minune în Campionatul Național U19. După ce a eliminat acasă pe Plimob Sighetu Marmației, cu 6-5 (2-2) după executarea loviturilor de departajare, juniorii Crișului Aleșd au reușit să câștige duminică și în deplasare cu același scor, după un scenariu asemănător. De data aceasta s-au duelat cu sălăjenii de la Inter Cizer (FK Craszna), pe terenul din Crasna. A fost un meci dramatic, dar cu final fericit pentru gruparea din Aleșd.
Gazdele au condus cu 1-0 și 2-1, dar aleșdenii au reușit să egaleze de fiecare dată prin Constantin Suciu și Cosmin Abrudan, acesta din urmă transformând un penalty la ultima fază a meciului, într-un moment când Crișul evolua în inferioritate Bogdan Fogarasi fiind eliminat în minutul 84 (2-2).
A urmat loteria loviturilor de departajare, unde Crișul a reușit să se impună cu 4-3, portarul Elisei Pintea reușind să pareze o lovitură, iar Răzvan Cacuci a transformat următoarea lovitură și a calificat echipa în premieră în sferturile de finală. Din păcate, Crișul a mai pierdut un jucător, Cosmin Abrudan primind al doilea galben după ce a marcat de la 11 metri.
Pentru Crișul Aleșd au evoluat: Elisei Pintea – Sergiu Pârcălab, Bogdan Fogarasi, Ionuț Ardelean. Răzvan Măgui, Sebastian Petruț, Răzvan Cacuci, Sergiu Marușca, Cosmin Abrudan, Gabriel Balogh, Constantin Suciu. A mai intrat Mate Bendoni.

„Este cea mai importantă performanță a clubului Crișul Aleșd la nivel de juniori. Nu vrem să ne oprim aici, chiar dacă ne vor lipsi două piese importante la următorul meci. Vrem să ne calificăm la turneul final de la București. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au luptat și pentru ce au realizat până acum. Emulația în jurul echipei a fost foarte frumoasă. Am avut 100 de suporteri la Crasna și galerie, a fost o atmosferă incredibilă. Povestea merge mai departe”, ne-a declarat Ciprian Fogarasi, președintele CS Crișul Aleșd.

Până la ora redactării acestui articol, FRF nu a anunțat meciurile din faza sferturilor de finală, dar cel mai probabil Crișul Aleșd se va duela cu CSM Deva, având în vedere criteriul geografic, sâmbătă 10 iunie.

FOTO: facebook Futball Klub Craszna

Citeste continuarea pe www.bihon.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Altă atmosferă la UTA – ARADON

Izbânda de săptămâna trecută, cu FC Botoșani, a însemnat enorm pentru vestiarul UTA-ei. Jucătorii văd, acum, altfel lucrurile,…