Sparle si soparle, 12.09.2022 | Ziarul de VâlceaSparle si soparle, 12.09.2022 | Ziarul de Vâlcea
  • În fiecare an există scoli care ascund posturi didactice în favoarea unor sume de bani sau intervenții de la partid. Un profesor nemultumit anunta pe o retea de socializare ca va posta câteva imagini cu directorii corupți ai acestui județ. Există posturi didactice ascunse la: 1. Școala Dăești 2. Școala Olanu 3. Școala Nr. 2 4. Liceul Pedagogic 5. Școala Nr. 5 6. Școala Nr. 10 etc Lista poate continua cu profesori care nu trec nici o zi pe la școală dar sunt plătiți integral sau au 2 norme, fiind protejați de partid și directori. Cerem sesizare DNA!!

 

  • Jos palaria in fata avocatului plesuv, mai siret decat o vulpe din poveste! Individul a reusit performanta sa joace juridic in toate taberele din Consiliul Local – PNL, PSD, PER plus dezvoltatori imobiliari (chiar daca unele texte sunt un fel de copy-paste)! Mai mult decat atat, palidul roscovan, ce se plimba in Mertzan, a incasat o gramada de cascaval si de la Primaria Ramnicului prin tot felul de tertipuri. Omul e tare! Felicitari, musiu!

 

  • Un dezvoltator imobiliar este realmente scarbit de jocurile de interese penale din Ramnicu Valcea! Omul este hotarat sa dea de pamant cu Mafia Administrativa, care blocheaza proiectele de dezvoltare a municipiului! Va merge pana in panzele albe si va devoala teatrul ieftin jucat de unii politicieni din Valcea! Tineti aproape!

 

  • Primarul din Dragoesti, Gheorghe Melente, da cartile pe fata, pe facebook: Cat de falși și ipocriți sunt unii oameni. Pozează în persoane oneste, credincioase și cu frica de Dumnezeu. Merg la biserica, la mănăstiri dar în realitate bârfesc, dusmanesc și-i acuză pe semenii lor de anumite fapte inventate chiar de ei. Mersul la biserică nu te absolvă de obligațiile pe care le ai față de copii și nepoți. Din partea mea le spun RUSINE și sa nu uite ca Dumnezeu le vede pe toate și ne dă tuturor ceea ce merităm!

© 2013 – 2016 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

ziaruldevalcea.ro
Citeste continuarea pe ziaruldevalcea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ea este sosia Reginei Elisabeta a II-a. Gestul incredibil pe care l-a făcut după moartea suveranei

Urmatoarea stire

„Spirala Crimei”, Sezoane Noi Ale Celebrului Serial Polițist încep La Focus Sat TV

Stiri pe aceeasi tema