Spărgător profesionist prins de poliție la Timișoara. S-a vopsit blond să nu fie recunoscutTânărul de 25 de ani, spărgător profesionist de mașini, a fost eliberat din închisoare în 9 februarie. Are domiciliul în Gottlob, județul Timiș, și a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare pentru furt din autoturisme, însă a stat în spatele gratiilor numai opt luni.

În 21 februarie, după nici o lună de la eliberarea condiționată, el a fost filmat în timp ce spărgea două autoturisme parcate, pe unul pe bulevardul Liviu Rebreanu și celălalt pe strada Sănătății. Totul într-un interval de 40 de minute, timp în care a furat o borsetă și o geantă care conțineau în total aproximativ 2000 lei. Proprietarii au observat imediat că mașinile au fost sparte și au depus plângeri la Secția 2 Poliție Timișoara în aceeași zi.

Oamenii legii l-au recunoscut pe hoț după imagini și l-au dat în urmărire. Nu l-au putut ridica de acasă, de la Gottlob, pentru că individul locuiește de fapt în Timișoara, fără forme legale.

Joi, polițiștii de la Secția 1 l-au văzut pe tânărul de 24 de ani pe Bulevardul Take Ionescu. Și-a vopsit părul blond după furturi, însă agenții și-au dat seama imediat că este hoțul căutat de colegii lor. La controlul corporal, oamenii legii au descoperit că tânărul avea asupra lui chiar și un ciocănel cu cap vidia, similar celor disponibile în mijloacele de transport în comun pentru spargerea geamului în caz de accident.

Tânărul a fost ridicat de pe stradă și a ajuns la Secția 2 Poliție pentru audieri. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat penal acum pentru furt calificat.

Citeste continuarea pe www.tion.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema