Sorana Cîrstea avansează în optimi la Miami după un meci entuziasmant


Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de 1000 de puncte WTA de la Miami, după ce a dispus duminică seara de Karolina Muchova din Cehia.

A fost 7-5, 6-1, după un meci care s-a terminat în o oră și 32 de minute.

Sportiva noastră a avut parte de un set unu foarte greu, în care a trebuit să recupereze un break, Muchova conducând din start cu 2-0. Ea a și servit pentru set la 5-4, dar a fost întoarsă de o foarte curajoasă Sorana, sportivă născută la Târgoviște, aflată actualmente pe locul 74 în lume.

Setul secund a fost mai mult o formalitate pentru jucătoarea noastră, care s-a distrat cu o Muchova cumva fără adresă, fără idei în fața unui joc meticulos și agresiv etalat de Cîrstea, care a amintit și aici, dar și la Indian Wells, de fosta jucătoare de top 30 WTA de pe timpuri.

În optimile de finală, Sorana va înfrunta tot o cehoaică, pe Marketa Vondrousova (103 WTA).

Pentru această calificare superbă în optimi, Sorana va primi un cec în valoare de 96.955 de dolari, plus 120 de puncte în clasamentul WTA, acolo unde deja este pe locul 58 în clasamentul LIVE.

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Simulare Bacalaureat 2023 Edu.ro. Proba scrisă la Limba și literatura română se desfășoară luni, 27 martie 2023. Posibile subiecte

Urmatoarea stire

AICI AU FOST PRINȘI CAPII JANDAMERIEI, CÂND ÎI “FRECAU MOTANUL”!

Stiri pe aceeasi tema