Sophie Turner și Joe Jonas s-ar îndrepta spre divorț, după patru ani de căsnicie. Artistul își caută deja un avocatArticol publicat 04 septembrie 2023

Sophie Turner și Joe Jonas ar fi decis să divorțeze, după patru ani de căsnicie. Vestea vine după ce celebrul cântăreț a fost văzut în acest weekend afișându-se fără verighetă, iar TMZ a dezvăluit că acesta își caut deja un avocat. 

Sophie și Joe s-au căsătorit în anul 2019 în cadrul unor ceremonii duble în Las Vegas și Franța, însă în ultima perioadă au întâmpinat „probleme serioase”, potrivit declarațiilor unor apropiați pentru TMZ. Cei doi au împreună două fetițe, iar conform sursei citate, Joe ar fi fost cel care s-ar fi ocupat în mare parte de creșterea micuțelor în ultimele trei luni. Artistul s-a dedicat în totalitate creșterii copiilor săi, chiar și în perioada în care trupa din care face parte se afla în turneu.

Citește și: Sophie Turner a atras toate privirile în ținuta de la Revelion. Actrița și-a etalat silueta de invidiat, la șase luni de când a născut al doilea copil

Actrița din „Game of Thrones”, în vârstă de 27 de ani, și cântărețul în vârstă de 34 de ani nu au lăsat să se înțeleagă faptul că ar exista probleme în mariajul lor. Cei doi au apărut la evenimentele publice împreună, comportându-se ca un cuplu îndrăgostit, iar pe 15 august, atunci când Joe a împlinit vârsta de 34 de ani, Turner a împărtășit pe Instagram o serie de fotografii romantice, inclusiv o poză cu ea și soțul ei în pijamale.

Publicațiile internaționale susțin că în ultimele săptămâni Joe a fost văzut fără verighetă pe deget. Programele tot mai aglomerate ale celor doi artiști ar fi dus la o ruptură. Joe Jonas se află în turneu cu frații săi, iar o serie de concerte au fost deja programate pentru iarna lui 2023, iar Sophie a fost tot mai prinsă din cauza filmărilor și nu a putut fi la fel de prezentă în viața de familie ca în trecut. Publicația TMZ susține că i-a contactat deja pe reprezentanții celor doi, însă aceștia nu au vrut să ofere informații cu privire la presupusul divorț.

Citește și: Sophie Turner a născut. Este al doilea ei copil al actriței din Game of Thrones și al cântărețului Joe Jonas

Mai mult, în luna august, cei doi și-au vândut reședința din Miami, Florida, pentru 15 milioane de dolari, casă pe care au cumpărat-o în urmă cu doar un an de zile.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema