Șoferul unui microbuz, filmat cum lovește o bătrână cu pumnii în cap


Scene greu de descris au avut loc într-un microbuz care circulă pe ruta Onești-Bacău. Șoferul și-a ieșit din minți și a început să lovească o bătrână cu pumnii în cap pentru că nu voia să stea așezată pe scaun.

Șoferul unui microbuz care circulă pe ruta Onești-Bacău a fost filmat în timp ce se ceartă cu o pasageră.

Ea încearcă să îi explice că vrea să stea în picioare, iar bărbatul îi răspunde: „Stai pe scaun, cum îți spun eu!”, iar mai apoi începe să îi dea cu pumnul în cap.

În fața acestei agresiuni, bătrâna îl înjură, iar șoferul se năpustește asupra ei cu palmele, lovind-o în mod repetat.

Nimeni nu a sărit să o apere

Întreaga scenă a fost filmată de un alt călător din microbuz, iar imaginile au apărut și în mediul online, iar mai apoi au fost publicate și de presa locală din Bacău.

Culmea este că nimeni nu a sărit în apărarea femeii. Pe înregistrare se aud doar câteva persoane care strigă „Hei, hei” sau care sunt șocate de scenele la care asistă, însă nici o persoană nu a mers să-l oprească pe șoferul agresiv.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

IPJ Bacău: Se încearcă identificare victimei

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din municipiul Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, susțin reprezentanții IPJ Bacău.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Imagini REVOLTĂTOARE! Șofer de microbuz, filmat în timp ce lovește o pasageră: “Stai pe scaun! Cum iți spun eu!” – VIDEO

Urmatoarea stire

Putin și Lukașenko ar trebui să fie judecați pentru comiterea crimei de agresiune. Acest lucru va crea un precedent internațional

Stiri pe aceeasi tema