Șoferul care a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni a fost prins pe aeroportul din Cluj, chiar când voia să fugă din țară. El e cetățean britanic (VIDEO)Șoferul care, joi, a lovit o femeie însărcinată pe o trecere de pietoni din Capitală a fost prins. Bărbatul a dat bir cu fugiții și voia să plece din țară. A fost reținut, însă, la timp de polițiști pe aeroportul internațional din Cluj-Napoca, informează B1 TV, în cadrul Știrilor prezentate de Aneta Sîngeorzan.

Șoferul care a lovit o femeie însărcinată pe trecere a fost prins

Accidentul s-a produs joi, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a lovit femeia, care e însărcinată în opt luni, pe o trecere de pietoni de pe strada Gura Caliței. El a fugit apoi de la fața locului.

Între timp, victima, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul Pantelimon, în stare de conștiență. Potrivit unor surse, aceasta a suferit un traumatism cranio-facial. Copilul e bine.

Șoferul a fost prins în jurul orei 4.00, pe aeroportul internațional din Cluj-Napoca, în timp ce încerca să fugă din țară. Potrivit G4Media, acesta ar fi cetățean britanic.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Frații Tate și etajele unui scandal

Urmatoarea stire

Detaliul neștiut din viața lui Louis de Funes: a fost concediat din aproape toate rolurile la începutul carierei sale VIDEO

Stiri pe aceeasi tema