Șoferii de pe autostrada A1 au din nou „direcție”/FOTO


Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara ne anunță că au fost reparate indicatoarele rutiere care prezentau direcțiile spre care se circulă, cu numele localităților. Șoferii s-au plâns de calitatea acestor indicatoare de informare, iar DRDP a și încasat două procese verbale și un avertisment pe această temă de la Poliție.

Drumarii din zona de vest a țării s-au pus pe treabă și au remontat panourile de informare recondiționate în zona municipiului Arad, montate pe autostrada A1.
Problema a atras și interesul Poliției. Pentru situația existentă au fost scrise două procese verbale și un avertisment, înmânate administratorului drumului. Deja, toate cele trei documente au fost contestate în instanță, iar pentru cele două procese verbale s-a achitat deja jumătate din amendă, adică 1525 lei, am aflat de la DRDP Timișoara.
Poliția a achiesat la contestația noastră, așa că vom recupera ulterior banii pentru amendă. A doua amendă este în curs de judecare. La fel și contestația pentru avertisment”, am aflat de la DRDP Timișoara.
Drumarii spun că panourile erau deja demontate pentru a fi refăcute atunci când au primit sancțiunile.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Citeste continuarea pe debanat.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Corala „Armonia” colindă la Arad. Invitațiile, la Teatrul Clasic

Urmatoarea stire

O actriță italiană de filme pentru adulți vrea să devină președinte regional

Stiri pe aceeasi tema