Șofer vitezoman, de Paște, în Tulcea. Cu ce viteză circula și cât timp rămâne pieton


Un șofer care a călcat prea mult pedala de accelerație a fost taxat de oamenii legii, chiar în prima zi de Paște, pe lângă amendă acesta rămânând și fara permis, pentru 120 de zile.

Conducătorul auto a fost prins, duminică, circulând cu 161 km/h pe un drum național din județul Tulcea. S-a întâmplat într-o zonă în care limita de viteză era cu mult mai mică decât cea pe care a avut-o șoferul intrat în vizorul oamenilor legii.

Cât era limita de viteză pe acel sector de drum

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, pe DN22A, un autoturism care circula cu viteza de 161 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 90 km/h, conform antena3.ro.

După ce autoturismul a fost oprit, șoferul a fost identificat. Așa s-a stabilit că e vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Tulcea. Conducătorul auto se îndrepta dinspre comuna Nalbant către localitatea Nicolae Bălcescu.

Ca urmare a celor constatate de către polițiști, bărbatul a fost amendat. Mai mult, a rămas fără permis pentru o perioadă de 120 de zile. Așadar, va fi pieton pentru patru luni.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema