Simona Țăranu și-a amintit de celebra gafă care a făcut-o cunoscută. „Eu nu am crezut niciodată că am zis așa ceva”


Simona Ţăranu, prezentatorea TV a știrilor sportive, și de asemenea, stră-strănepoata lui Ion Creangă, a fost invitata lui Adrian Artene la podcastul ”ALTCEVA”. Pe parcursul timpul petrecut în studioul lui Adrian Artene, Simona a relatat și povestea în care a făcut celebra gafă, care de altfel, a făcut-o cunoscută.

Simona Țăranu a povestit, în cardul podcastului ”ALTCEVA” cum reușește să treacă peste momentele dificile pe care le întâmpină, ca fiecare dintre noi, dar și cum gestionează situațiile inconfortabile din viață.

„Constat că orice situație, aparent inconfortabilă pentru tine și situații dificile, tu aceste situații le îmbraci în haz, în umor”, i-a spus jurnalistul Simonei.

„Da, le transform în haz.”, a continuat prezentatorea TV, după care a povestit marea replică pentru care o cunoaște toată lumea, momentul din timpul unei emisii live, în care aceasta a spus Rafael Nadal, în loc de Raed Arafat.

„Greșeșc, e firesc”

„Rafael Nadal, secretarul de stat în MAI.”, a spus Simona Țăranu în urmă cu ceva timp.

„Nu am înțeles ce s-a întâmplat, pentru că era o inormație de ultimă oră, am venit cu repeziciune din redacție. Am spus tâmpenia asta, că practic nu e nicio glumă, nicio bâlbă, e o gafă în toată regula. Eu nu mi-am dat seama ce am zis. Culmea, regia, pentru că era foarte multă agitație în regie, era o informație cum că stadioanele vor fi închise, spectatorii nu vor mai avea voie să intre la meciuri.

Am dat informația, a intrat materialul, după care am reluat informația, culmea, corect, că era o informație de ultimă oră, de data asta am zis-o corect! Creierul meu n-a procesat nimic. Echipa, eu, n-am crezut odată că am zis așa ceva.

„În momentul în care am ieșit din jurnal, am ajuns în redacție, toată lumea calmă. La un moment dat, țin minte că a venit cineva, vine și zice „Băi, dar tu ai da tu i-ai zis Rafael Nadal? zic: Ce-am zis? Nu, mai uită-te odată. Ba da, așa ai zis.” S-a uitat și-așa am zis.

Directorul editorial al trustului Gândul, Adrian Artene, a spus: „Televiziunea, până la urmă este despre naturalețe, este despre perfecțiune. Este, poate, gafa care te-a umanizat.”

„Greșeșc, e firesc”, a răspuns Simona Țăranu, continuând „dar au fost atât de multe variante, atât de multe întrebari, ba că cineva ti-a scris în prompter asta. Nu, exclus.”

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Incendiu într-un bloc din Călan, în urma fumatului în locuri nepermise. Zece persoane evacuate

Urmatoarea stire

Teheranul afirmă că va răspunde la încălcarea de către SUA a suveranității Iranului

Stiri pe aceeasi tema