Simona Halep a dat lovitura în plin scandal de dopajSimona Halep este un caz aparte în tenisul mondial, ținând cont că fostul lider WTA face bani din reclame deși este suspendată provizoriu pentru dopaj.

Contractele de publicitate ale Simonei Halep nu au avut de suferit după izbucnirea scandalului de dopaj, ba dimpotrivă! O reclamă filmată de „Simo” în casa pe care a împărțit-o timp de un an cu fostul soț, Toni Iuruc, a devenit virală pe Youtube.

Simona Halep a dat lovitura în plin scandal de dopaj! Ce s-a întâmplat în casa de 1 milion de euro pe care a împărțit-o cu Toni Iuruc

Simona Halep este protagonista unei reclame lansate în 2023 de către cel mai nou sponsor al ei, Urban Monkey, un brand romanesc de sucuri RAW, smoothies, shots & limonade. Spotul a fost realizat chiar în casa de la Snagov, unde sportiva a locuit alături de Toni Iuruc. Simona apare în diverse ipostaze, atât în sala de forță pe care și-o amenajase, cât și pe terenul de tenis situat în curte.

 

„Energie pentru un an bun”, este titlul reclamei care a strâns un număr uiaș de vizualizări în numai o lună: 1,2 milioane de oameni au văzut clipul pe Youtube. Simona Halep nu mai câștigă bani din premiile la turnee în această perioadă, din cauza suspendării, dar iată că românca nu a rămas fără venituri!

Brandurile importante își asociază în continuare imaginea cu Halep, jucătoarea de tenis având mai multe apariții în scop publicitar în ultimele luni. Nu s-a întâmplat la fel în cazul Mariei Șarapova, cea care a pierdut contracte importante în anul 2016, atunci când a fost prinsă dopată.

Toni Iuruc îi amenajase Simonei Halep o cameră specială pentru trofee

Simona Halep și fostul ei soț, Toni Iuruc, s-au mutat după căsătorie în vila de 1 milion de euro situată pe malul Lacului Snagov, chiar în proximitatea Complexului de Pregătire de la Izvorani. Cei doi au locuit împreună doar un an, până la pronunțarea divorțului.

Simona a dezvăluit că Toni îi amenajase o cameră specială în care să își țină trofeele: „Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine.

E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe (n.r. – camere), dar aceasta este destul de încăpătoare”, spunea Simona Halep în podcastul Match Point Canada. De asemenea, Halep își construise un teren de hard în curte, pentru a nu mai fi nevoită să plece de acasă atunci când trebuia să facă antrenamente.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

(P) 5 reguli de optimizare seo ca la carte

Urmatoarea stire

A doua echipă de salvatori români care au acţionat în Turcia revine în ţară / Aeronava va ateriza la 16.30

Stiri pe aceeasi tema