Simona Halep a acceptat invitația la un turneu demonstrativ în luna decembrie


Evenimentul revine după ce a fost anulat din cauza Covid-19 și este programat pentru 3 și 4 decembrie pe stadionul Wanderers din Joburg. Turneul de două zile va avea la start atât vedete internaționale, cât și jucători locali, în acțiune pentru o cauză caritabilă.

Simoa Halep și-a exprimat recunoștința pentru participarea la eveniment:

„Ca jucătoare de tenis, am fost inspirată de mulți jucători și mă motivez mereu să ajung la cel mai înalt nivel, așa că este cu siguranță o onoare să încurajez același lucru prin intermediul acestui eveniment, sensibilizând asupra problemelor legate de violența de gen”, a declarat Halep.

A fost confirmată și prezența la eveniment a fostei jucătoare elvețiene Martina Hingis, de 25 de ori campioană de Grand Slam (cinci titluri la simplu, 13 la dublu și șapte la dublu mixt).

Evenimentul are ca scop nu doar promovarea tenisului în Africa de Sud, ci este și un vehicul în lupta împotriva violenței de gen prin campanii și activități premergătoare evenimentului principal.

„Femeile din Africa de Sud au de cinci ori mai multe șanse de a fi ucise ca urmare a violenței domestice. Ca un protest și un apel pentru a pune capăt violenței de gen în Africa de Sud, am considerat oportun să găzduim Africa Cares Tennis Challenge”, a declarat Tendai Rukwava, CEO al TR Brand Communications & Events.

 

(sursa: Mediafax)

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Evenimente din altă realitate organizate de ministerele din România: “Nu putem facem 15 sarmale, daca facem sub 50 se supara vecinii”

Urmatoarea stire

Singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, a primit titlul de Cetățean de onoare al municipiului București

Stiri pe aceeasi tema