Silvestru vrea să divorțeze de Diana Șoșoacă după scandalul politic: “Ea trăiește din show, în rest nu poate să facă nimic. Când am luat-o de soție era cu totul alta”„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a declarat Silvestru Șoșoacă despre scandalul momentului.

Citește și Silvestru, soțul Dianei Șoșoacă, o calcă în picioare pe senatoarea extremistă: „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Ești retardată, nu faci absolut nimic decât să te cerți cu lumea”

Întrebat dacă are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, politicianul a răspuns afirmativ. „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema