Silvestru îi pregătește nucleara. O mai acuză că a facut jocurile PSD acoperind comasarea alegerilor cu cancanul acestaSilvestru Șoșoacă a anunțat că după divorțul iminent îi va interzice actualei soții să îi mai poarte numele, iar Diana Șoșoacă va trebui să revină la numele de fată Diana Macovei.

„Mie îmi pare rău și cer scuze tuturor oamenilor din SOS România, care anul asta se pregăteau să ne voteze. Sunt de împărțit foarte multe lucruri (cu Diana Șoșoacă), aveam câteodată și zilnic certuri cu Diana. Știti că Diana nu poate să vorbească argumentativ cu nimeni. Din păcate, lucrurile sunt cum sunt. Necazul cel mai mare este că Diana a facut jocurile PSD-ului. A acoperit scandalul comasării alegerilor cu nebunia asta, cu certurile noastre”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă, politicianul a răspuns afirmativ. „Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia,…

Citeste continuarea pe ziuanews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema