Sibiu. Alertă, copil răpit! Poliția solicită sprijin pentru găsirea unei fete de 14 ani din Tălmaciu, luată cu forța de acasă de patru bărbați mascați. Foto și semnalmente.

Cercetările polițiștilor au arătat că în cursul nopții, la ora 3:30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Minora se numește Carolea Luminița și are 14 ani. Poliția Română anunță că dispariția fetei a fost semnalată noaptea trecută, la ora 03:55.

Astfel, poliția a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni de culoare vișiniu.

Polițiștii au publicat și o fotografie cu unul dintre suspecți:

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Metoda prin care frații Tate făceau sute de mii de dolari, chiar sub nasul autorităților. Andrew Tate: „Am ales România fiindcă prefer o țară unde corupția este accesibilă tuturor”

Urmatoarea stire

Transport gratuit în România pentru refugiații din Ucraina

Stiri pe aceeasi tema