Și totuși, de ce e acest sezon de gripa și viroze atât de grav?Numărul de cazuri de gripă și infecții respiratorii diagnosticate de medicii de familie și de medicii infecționiști este în continuă creștere și lucrurile nu par că se vor opri aici. Specialiștii se așteaptă ca vârful epidemiei de gripă – nedeclarată oficial ca atare deocamdată, dar care, în esență, e aici – să fie atins în următoarele săptămâni. Între timp, vaccinarea e în continuare cea mai bună măsură de prevenție, explică medicii consultați de Panorama pentru a înțelege de ce s-a ajuns aici.

Dacă anii trecuți pandemia de coronavirus ne-a determinat să ne deplasăm mai puțin, să ne spălăm frecvent pe mâini și să dezinfectăm suprafețele mai des, lucrurile acestea nu se mai întâmplă în prezent. Cel puțin nu cu aceeași…

Citeste continuarea pe panorama.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cadavrul unui bărbat, descoperit sub un pod din Galați. Indiciul care au determinat autoritățile să pună eticheta ”moarte suspectă”

Urmatoarea stire

Ziua 327: Ploaie de drone spre Crimeea, rușii se spală pe mâini de civilii uciși la Dnipro. Scenarii nucleare lansate de „nașul lui Putin”

Stiri pe aceeasi tema