Shannen Doherty susține că i s-a extins cancerul și la creier: „Evident, îmi este frică…”


Actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul din Beverly Hills 90210, a făcut public un videoclip în care putea fi văzută făcând chimioterapie, în care anunță că boala nu se manifestă doar la sân, ci a migrat și la creier. Actrița a apărut pe Instagram, iar gestul ei este gândit pentru a face cunoscute tratamentele și importanța diagnosticării la timp a cancerului, după cum declară actrița.

 „Pe 5 ianuarie, la CT s-a depistat cancer în creier”, scria Doherty. În videoclipul de ieri, îmi puneam masca necesară atunci când se face radioterapie pentru creier. Luni, pe 12 ianuarie, prima iradiere a avut loc”. A continuat: „Evident, îmi este frică. Sufăr de claustrofobie și mi s-au întâmplat multe în viață. Am avut norocul să-i am aproape pe medici precum Dr. Amin Mirahdi și pe echipa tehnică de la spitalul Cedar Sinai. Însă frica… agitația… ritmul alert. Așa poate arăta cancerul”.

Actrița din Beverly Hills 90210 a fost sinceră despre dificultățile trăite în lupta cu cancerul, după ce în februarie 2020 anunța că i-a revenit cancerul de sân după patru ani de remisie. După un an, în onoarea Breast Cancer Awareness Month (Luna dedicată luptei contra cancerului de sân), Doherty făcea publice propriile ei poze după două diagnostice separate de cancer la sân – în prima dintre ele cu nasul sângerând după chimioterapie și în cea de-a doua în pat, cu o pijama Cookie Monster.

„Este ceva drăguț? NU, dar este adevărat, și le fac publice în speranța de a deveni cu toții mai educați și mai obișnuiț cu ceea ce înseamnă cancerul”, scria ea lângă postarea din octombrie 2021. „Vreau să încurajez femeile să facă mamografii, să meargă regulat la control, să înfrunte frica și să lupte cu orice pericol văd în față”. A adăugat: „Umorul m-a ajutat să trec prin ceea ce părea imposibil. Sper ca să găsim cu toții umor în ceea ce pare imposibil”.

Citeste continuarea pe www.cinemagia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema