Shannen Doherty: de la rolul frumoasei Brenda din Beverly Hills, 90210, la lupta sa crâncenă cu cancerul


Într-o actualizare sfâșietoare, actrița Shannen Doherty a spus că diagnosticul ei anterior de cancer de sân în stadiul 4 a metastazat și s-a răspândit la creier.

Postarea a apărut pe Instagram, iar vedeta adolescenței multora dintre noi a dezvăluit că a aflat despre răspândirea celulelor canceroase la începutul acestui an, pe 5 ianuarie, după ce o tomografie computerizată a arătat metastazele în creierul ei.

Shannen Doherty a început radio terapia la scurt timp după aceea și a postat un videoclip cu procesul istovitor, titrat după cum urmează:

„Pe 12 ianuarie, a avut loc prima rundă de radiații. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și s-au întâmplat multe în viața mea. Sunt norocoasă, deoarece am medici grozavi precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicieni uimitori”.

„Dar acea frică… frământările… momentul în care se desfășoară totul… Așa poate arăta cancerul.”

Prietenii și fanii au comentat deopotrivă videoclipul lui Shannen cu cuvinte de încurajare și laudă.

Sarah Michelle Gellar a scris: „Ești o războinică”, în timp ce Selma Blair – care își duce propria luptă cu scleroza multiplă – a comentat: „Este mult. Este mult de asumat încă, din nou. Și doresc tuturor pacea înțeleaptă pe care am descoperit-o în momentele de teroare. Să știi că te ținem în brațe. Dragoste. Toată dragostea. 💛”

Kevin Smith, care a regizat filmul Mallrats din 1995, unde Shannen Doherty a jucat, a scris: „Te îmbrățișez, prietena meu de neînlocuit. Ai fost o luptătoare atât de neînfricat toată viața, așa că este de înțeles să fii puțin speriată din când în când. Clipele trec, lasă acel spirit Doherty să preia din nou puterea. Te iubesc atât de mult, Mallrat a mea.”

Shannen, care a devenit faimă pentru rolul Brenda Walsh din serialul Tv pentru adolescenți Beverly Hills, 90210, a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015.

Cu toate acestea, după ce a suferit o singură mastectomie și chimioterapie în 2016, Shannen a intrat în remisie, în 2017.

Din păcate însă, în 2020, Shannen a anunțat că cancerul ei a revenit în stadiul 4 – ceea ce înseamnă că s-a răspândit din locația sa inițială (sânii) în alte părți ale corpului.

Shannen Doherty

Cine este Shannen Doherty

Născută în Memphis, Tennessee, Shannen Doherty a fost crescută în credința baptistă a mamei ei. Cu toate acestea, călătoria ei în industria divertismentului nu a fost lipsită de controverse. În perioada petrecută pe platourile de filmare pentru serialul Beverly Hills, 90210, și-a câștigat reputația unui comportament neadecvat, care i-a umbrit imaginea publică timp de câțiva ani. Revista People a etichetat-o drept „fata rea” emblematică de la Hollywood a anilor ‘90”.

Tabloidele au acoperit frecvent povești despre conflictele dintre Doherty și colegii ei de platou, în special cearta ei aprinsă cu Jennie Garth. Știrile despre…

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema