Shakira, copiată de o altă cântăreață celebră. Săgeți către fostul soț în noua piesăShakira, copiată de o altă cântăreață celebră. După o perioadă în care nu a mai lansat nicio piesă, a revenit cu un cântec despre despărțirea de fostul său partener de viață. Melodia în care vedeta internațională îndreaptă săgeți către fostul soț a fost lansată pe data de 12 ianuarie și poartă denumirea „Flowers”.

Shakira, copiată de o altă cântăreață celebră

Shakira, lecții pentru colegele din industrie, după lansarea melodiei despre Gerard Pique. Fosta parteneră a jucătorului Barcelonei a compus două melodii care vorbesc despre separarea cuplului. În prima piesă, a pus accentul pe suferința provocată de divorț, în timp ce în a doua piesă a trecut la atacuri directe.

O altă cântăreață a copiat modelul fostei partenere de viață a jucătorului Barcelonei. Este vorba despre Miley Cyrus, care a lansat, pe data de 12 ianuarie 2023, o nouă piesă intitulată „Flowers”. Melodia este plină de referințe la relația amoroasă pe care a avut-o cu actorul Liam Hemsworth.

Versurile din melodia lansată de Miley Cyrus amintesc de relația amoroasă a cântăreței cu fostul său soț. Încă din primul vers pot fi identificate aluzii la povestea de dragoste a fostului cuplu: „Am construit o casă și am privit-o cum arde”.

Cuvintele fac referire la locuința pe care artista și Liam Hemsworth o dețineau în sudul Californiei. Casa a ars pe 11 noiembrie 2018, în timpul incendiilor uriașe de la Woolsey.

Palma primită de Hemsworth din partea lui Miley Cyrus

Refrenul melodiei reprezintă o oglindire inversă a cântecului „When I Was Your Man”, lansat în anul 2012 de către Bruno Mars. De ce este specială această piesă? De-a lungul timpului, sursele externe au scris despre cum, la nuntă, Liam Hemsworth i-a dedicat fostei sale soții chiar melodia cu pricina.

„Ar fi trebuit să-ți cumpăr flori și să te țin de mână/ Ar fi trebuit să-ți ofer toate orele mele când am avut ocazia/ Să te duc la fiecare petrecere, pentru că tot ce voiai să faci era să dansezi” – sunt versurile din melodia „When I Was Your Man”, a lui Bruno Mars.

Ca replică la momentul intim de la nunta cu fostul soț, Miley Cyrus și-a compus refrenul astfel:

„Pot să-mi cumpăr flori, să-mi scriu numele în nisip/ Să vorbesc cu mine însămi ore întregi, să spun lucruri pe care nu le înțelegi/ Pot să mă duc la dans și să mă țin de mână”.

Mesajele cu subînțeles transmise de Miley Cyrus prin intermediul pieselor muzicale nu iau prin surprindere pe nimeni. Artista obișnuiește să abordeze în lucrările ei tot felul de aspecte ce țin de viața romantică. Amintim că, în urmă cu trei ani de zile, chiar după divorțul de Liam Hemsworth, blondina a lansat o piesă sumbră, care prezenta declinul relației lor și cum a ajuns să aibă loc, de fapt, separarea.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

La Liga: Mallorca, victorie în fața echipei Celta Vigo, scor 1-0

Urmatoarea stire

Joe Biden afirmă că Ucraina va primi toată asistenţa militară necesară

Stiri pe aceeasi tema

Ce parfum ţi se potriveşte?

Iată câteva sugestii adresate atât femeilor, cât şi bărbaţilor care vor să ofere unei persoane dragi parfumul potrivit.…