Sfatul oferit de Daniel Craig pentru viitorul actor care va juca în James Bond. Nimeni nu se aștepta la răspunsul actorului

Articol publicat 06 ianuarie 2023

Daniel Craig a oferit un interviu pentru Ronan Keating și Harriet Scott la Magic Radio, în timp ce își promova cel mai recent film „Knives Out”, în care joacă alături de Kate Hudson. Fostul agent 007 a renunțat la rolul său celebru din James Bond, după apariția ultimului film „No Time To Die”, iar acum se discută despre cine va prelua ștafeta. 

În timpul discuției la Magic Radio, Ronan Keating l-a întrebat direct pe actor dacă știe cine va fi noul agent secret, în presă speculându-se deja că Aaron Taylor-Johnson și Henry Cavill sunt favoriți. 

Citește și: Daniel Craig nu e prea interesat de cel care-i va lua locul în rolul lui James Bond: “Nu acord atenție acestui lucru”

„Nu aveam de gând să te întreb acest lucru, dar toată lumea vrea să știe cine va fi următorul James Bond?”, l-a întrebat Ronan pe actorul în vârstă de 54 de ani. „De parcă eu aș știi”, a răspuns râzând Daniel Craig

Ronan Keating nu s-a oprit aici și l-a rugat pe actor să ofere măcar un sfat celui care va prelua rolul de agent 007. „Oh, nu știu”, a început Daniel, adăugând ulterior: „Să nu fie nașpa”. Răspunsul actorului a provocat o serie de râsete în studio, Ronan declarând: „Da, e răspunsul meu preferat”. 

Citește și: Daniel Craig, adevărul despre motivul pentru care a renunțat la rolul lui James Bond: ”Asta a fost, n-am mai vrut să-l fac!”

Discuția dintre aceștia vine la doar câteva zile de când au apărut zvonuri că Aaron s-a întâlnit cu producătorii filmelor James Bond, discutând despre rolul emblematic după retragerea lui Daniel Craig. Aaron, care este căsătorit cu producătoarea „Fifty Shades Of Grey”, Sam Taylor-Johnson, în vârstă de 55 de ani, a jucat anterior în filmele „Kick-Ass”, „Avengers: Age of Ultron” și „Godzilla”.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Frizele Parthenonului ar putea fi trimise în Grecia

Urmatoarea stire

“A arătat destul de bine încă din prima zi!”. Impresiile lui Neagoe despre unul dintre jucătorii de la care are aşteptări mari

Stiri pe aceeasi tema