Sfârșitul leului care a „domnit” 7 ani într-o regiune din Africa / Bob Junior a fost ucis de rivaliUn leu cunoscut drept regele Serengeti a fost ucis de rivalii săi, relatează BBC. Operatorii de turism și vizitatorii Parcului Național Serengeti i-au adus animalului câte un omagiu online.

Bob Junior și fratele său au fost uciși de rivali mai tineri

Bob Junior avea o reputație înfricoșătoare în rândul rivalilor săi și domnise timp de șapte ani cu ajutorul fratelui său, Tryggve. Se crede că rivali mai tineri i-au ucis pe cei doi. „Au vrut să-l răstoarne pe Bob Junior”, a declarat pentru BBC ofițerul de conservare din Serengeti Fredy Shirima.

„Aceste incidente se întâmplă în mod normal atunci când capul unei familii îmbătrânește sau, uneori, când alți masculi nu sunt mulțumiți că acesta controlează un teritoriu foarte mare”, a adăugat el.

Bob Junior nu s-a luptat când a fost atacat și ucis

Unii ecologiști au spus că lui Bob Junior – despre care se credea că are în jur de 10 ani și purta numele tatălui său – Bob Marley – i-a plăcut statutul de celebritate, pentru că era întotdeauna ușor de observat.

Bob Junior nu s-a luptat când a fost atacat și ucis sâmbătă. Oficialii parcului național au spus că pregătesc o înmormântare specială, într-o zi care nu a fost încă anunțată.

Parcul Serengeti se află în nordul Tanzaniei și găzduiește aproximativ 3.000 de lei, fiind popular printre turiștii locali și străini. Omagiile aduse „regelui” căzut au fost postate online, inclusiv de către operatori de turism.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

SUA: divergențe de abordare a conflictului din Ucraina în cadrul Partidului Republican

Urmatoarea stire

Legumele, mult mai scumpe în Postul Paștelui. Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii

Stiri pe aceeasi tema